× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Település hírei

Valóban megfosztja a kormány az adóbevételei javától Csongrád-Csanád megye kedvelt faluját, vagy ez alaptalan híresztelés? A Szeged melletti Algyő lakossága évek óta növekszik, a faluban egyre több gyerek születik, a nagyközség látványosan fejlődik. A polgármester független, ez pedig vélhetően nem tetszik a megye befolyásos politikusainak...

2022. július 04. | Önkormányzat Bővebben

Lovászi Péter, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület gólyavédelmi programjának vezetője 3 fiókát gyűrűzött ma meg az Algyői Könyvtárnál. Nemcsak a gyűrűzés menetét mutatta be az érdeklődőknek, az egyik gólyafiókát testközelből is meg lehetett tekinteni.

2022. június 30. | Napjaink Bővebben

Meghívó Algyő Nagyközség Településrendezési eszközeinek (településszerkezeti terv, helyi építési szabályzat) 2022. évi részleges módosítása ügyében tartandó lakossági fórumára.

2022. június 29. | Önkormányzat Bővebben

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy 2022. július 1-jén, pénteken Köztisztviselők Napján az Algyői Polgármesteri Hivatal zárva tart. Az ügyfélfogadás ezen a napon szünetel.

2022. június 28. | Önkormányzat Bővebben

Az MVM Áramhálózati Kft. tájékoztatása alapján hálózatfejlesztési munkákat végzése miatt áramszünet lesz 2022. július 1-én, 15-én és 28-án 8 és 16 óra között.

2022. június 27. | Gazdaság Bővebben

A védőnői két körzetet ellátó védőnőknél májusban személyváltozás történt.

2022. június 23. | Egészség, életmód Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira tekintettel Algyő Nagyközség közigazgatási területén 2022. július 01. napjától – 2022. október 31. napjáig terjedő időszakban a közigazgatási területén belül tartott ebek vonatkozásában ebösszeírást végez.

2022. június 23. | Bővebben

Elkészültek az algyői futókörök, most már kicsi és nagy is kipróbálhatja a kijelölt útvonalak. Természetesen nem muszáj futni, egy jó séta az ártérben vagy a töltésen is sokat számít egészségünk szempontjából.

2022. június 21. | Sport Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium elmaradt szúnyoggyérítést végez 2022. június 22-én a napnyugta utáni időszakban. Tartaléknapok: 2022. június 23-24.

2022. június 21. | Gazdaság Bővebben

Egy algyői hölgy mindene a tánc és úgy gondolta, hogy ennek a mozgásnak a szeretetét átadja másoknak is. Belovai Rita fiatal kora ellenére nagyon komolyan és lelkesen veti bele magát álmainak a megvalósításába, hiszen amellett, hogy az Algyői Szivárvány Óvodában dolgozik, szabadidejében gyerekeknek oktat táncot.

2022. június 17. | Sport Bővebben

Közüzemi számláiról alkudozik a Szegedi Tankerület, több mint 20 millióval tartoznak – ez is kiderült az algyői képviselő-testület májusi rendes ülésén. Döntöttek arról, hogy 5 millióból szépül a Tisza-part, nem költhet többet rá a Gyeviép, illetve intézményi felújításokról is határoztak.

2022. június 15. | Önkormányzat Bővebben

Idén ünnepli fennállásának 10-ik évét a Zsibongó Néptáncegyüttes. Ebből az alkalomból a csapat egy zselnicemeggy fát is ültetett a Fő téren. Az együttes mögött rengeteg fellépés és közös program áll, és az eltelt hosszú idő alatt lelkesedésük és barátságuk töretlen.

2022. június 13. | Kultúra Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén.

2022. június 13. | Gazdaság Bővebben

A FER Tűzoltóság Kft. algyői létesítményi tűzoltósága 2022. május 24-25-26. napokon tűzoltási gyakorlatot tartott a MOL Nyrt. DS Logisztika – ATM, Algyő telephelyén.

2022. június 09. | Rendőrség Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Hatvanban, a jubileumi XX. ITF Taekwon-do Nemzetek Kupáját. A versenyre, 7 ország 35 klubjából, 270 sportoló érkezett. A harcművészek küzdelem és formagyakorlat kategóriákban mérhették össze tudásukat. Az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztálya 4 fővel képviseltette magát, akik 3 éremmel térhettek haza.

2022. június 08. | Sport Bővebben

 
×