× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Település hírei

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2022. május 20-án (pénteken) a napnyugta utáni időszakban

2022. május 17. | Gazdaság Bővebben

Szegeden a múzeumtól indult reggel a toborzó futás mai etapja, amely 10 órakor ért Algyőre. A falu táblájánál helyi futók is csatlakoztak az éppen távot teljesítő katonához.

2022. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VI. Fehér Kupa és VI. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 4 versenyzővel képviseltette magát.

2022. május 13. | Sport Bővebben

Idén 10 éves a Zsibongó Néptáncegyüttes. Ez alkalomból ültettek egy gyönyörű zselnicemeggy fát a Fő térre.

2022. május 12. | Napjaink Bővebben

Az Algyői Falunapok a szórakozás mellett az önzetlen segítségnyújtásról is szólt, ugyanis véradást szerveztek.

2022. május 11. | Egészség, életmód Bővebben

Május 1-jén rendezték az idény utolsó Algyő Ligáját az U9-es és az U11-es korosztályban. Az ünnepélyes eredményhirdetésen Dékány Barnabás és Canjavec Mihály is bekerült a torna válogatottjába.

2022. május 10. | Sport Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata megbízásából, a településüzemeltetést végző Gyeviép Nkft. földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség egyes területein.

2022. május 10. | Gazdaság Bővebben

Molnár Áron polgármester és Kiss Róbert képviselő úr átadták az idei év Algyő jó tanulója - jó sportolója kitüntetéseit, illetve az Év edzője és az Év Csapata elismeréseket.

2022. május 05. | Sport Bővebben

Cseppfolyós Alföld – Minden cseppje kincs címmel rendezett a Magyarhoni Földtani Társulat Alföldi Területi Szervezete találkozót az algyői Faluházban. A rendezvényen átadták a Révész-díjat is.

2022. május 04. | Gazdaság Bővebben

Március eleje óta Sevillában edzőtáborozik az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kopasz Bálint, aki idén is elsősorban fő számában, azaz kajak egyes 1000 méteren szeretne jól teljesíteni, de már kipróbálta a párost is Tokió másik egyéni győztesével, Tótka Sándorral.

2022. május 03. | Sport Bővebben

Az MVM Démász Áramhálózati Kft. értesíti a tisztelt lakosságot, hogy Algyő településen áramszünet várható 2022. 05. 25-én 08.00 – 16.00 óra között az alábbi területeken...

2022. május 03. | Gazdaság Bővebben

Ozsváth Lászlóné Valika Mesterpedagógus minősítést szerzett. A tanulás és a felkészülés könnyebben ment, hiszen másik két munkatársa is továbblépett a pedagógus életpályamodell keretén belül. Az Algyői Szivárvány Óvoda vezetője és nevelői folyamatosan törekednek a fejlődésre, nemcsak az intézmény, de a saját munkakörük területén is.

2022. május 02. | Oktatás Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Algyő, Búvár u. 9. I. emelet 2. szám alatt és za Algyő, Búvár u. 9.  I. emelet 7. sz. megüresedő költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására, 2022. július 1-től.

2022. május 02. | Önkormányzat Bővebben

Profi táncosokkal telt meg az algyői tornacsarnok március 19-én. Idén is községünk adott otthont a Forma Kupa Táncversenynek, amelyet már 18. alkalommal rendeztek meg.

2022. április 29. | Sport Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot nyújtott be „Belterületi járdafelújítás alcél” pályázatra. Nagy örömünkre szolgál, hogy településünk 19.962.345 forint támogatásban részesül, melyből a járdaépítés a Kastélykert utca páratlan oldalán a Szamóca utca és a Kuktor köz közötti szakasz felújítása valósulhat meg.

2022. április 28. | Önkormányzat Bővebben

 
×