Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Új edző a Levendula Hotel FKSE-Algyő kispadján
Új edző a Levendula Hotel FKSE-Algyő kispadján

A keddi edzésen, amikor a női NB II-es csapat elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre, Bella Árpád, a klub elnöke bemutatta a hölgyeknek az új trénerüket, ifjabb Farkas Józsefet.

Áramszünet

Algyő Nagyközség belterületén az NKM Áramhálózati Kft. saját finanszírozásában hálózatfejlesztési munkálatokat folytatott a 2019. október 24-25.; valamint 2019. november 4-6. és 25. napokon. A 2019. évi további munkákat, melyet az őszi szünetben végeztek volna, az akkori lakossági kérelmek alapján a gyerekekre való tekintettel nem engedélyeztem, ezért azokat az elmaradt munkákat a 2020. évben fogják pótolni.

Magyar Kultúra Napja

Magyar Kultúra Napja

Már 5500-nál is többen laknak Algyőn

Jelentős fejlődés történt a Tisza-parti nagyközségben 2019-ben, ahol jövő nyáron vízilabda-medencét, ősszel pedig jégkorongcsarnokot avathatnak.

Újévi Hangverseny

A Pro Musica Alapfokú Művészeti Iskola szeretettel meghívja Önöket az Újévi Hangversenyére!

Igazgatási szünet

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2019. december 23. napjától 2019. január 6. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz. Az igazgatási szünet alatt a rendes ügyfélfogadás szünetel.

Nagyforgalmú közutakra és a nagyforgalmú vasutakra vonatkozó zajvédelmi intézkedési terv tervezete

A KTI Közlekedéstudományi Nonprofit Kft. elkészítette a nagyforgalmú közutakra és a nagyforgalmú vasutakra vonatkozó zajvédelmi intézkedési tervek tervezetét.

1 2 3 4 5