Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Negyvenöt percnyi küszködés után, magabiztos győzelem
Negyvenöt percnyi küszködés után, magabiztos győzelem

A mi csapatunknak mostanában nincs könnyű meccse. A fejlődésük ebben a szakaszában azt gondolom ez természetes. És milyen jó, hogy ebben az érési folyamatban, ha nehézségek árán is, de hozzák a győzelmeket. talán jó is volt, hogy a nyitó meccs végjátékában rangadót buktunk, mert azóta a küzdeni tudásra nem lehet panasz. És még azt is elbírja a gárda, hogy a csapatkapitánya NB I-es meccset fújjon szombaton délután, Balatonfüreden.

Sikeres pályázatot zárt ma ünnepélyesen az Algyői Tollforgatók Köre

Sikeres pályázatot zárt ma ünnepélyesen az Algyői Tollforgatók Köre!

Múzeumok őszi fesztiválja

Múzeumok őszi fesztiválja

A listavezető látogat vasárnap Algyőre

Nem lehet azt mondani, hogy könnyű sorsolása van a női csapatunknak. Az első három fordulóban a tabella első öt helyezettjéből hárommal már játszottak, most pedig az eddig százszázalékos Kispestet fogadják. Azt a Kispestet, amely két éve esett ki az első osztályból. A vendégek eddig az alsóbb régiókban levőket győzték le, olyan csapattal még nem találkoztak, amelyekkel a mieink játszottak.

"Jelek" irodalmi pályázat

"Jelek" irodalmi pályázat

Egy meccs, amely sok mindenről dönthet

Azt szokták mondani, hogy az idegenbeli bravúrt mindig a hazai meccsen aratott győzelemmel lehet teljessé tenni. A debreceni győzelem után az Ózd elleni partin ez megtörtént. Most a lajosmizsei sikert „kell” igazolni a Balassagyarmat ellen.

Vízvezeték hálózat felújítása

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kosárfonó utca Kőfal és Téglás utcák közötti szakaszán a vízvezeték hálózat felújítása hamarosan megkezdődik.

1 2 3 4 5