Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Ebzárlat hirdetmény
Ebzárlat hirdetmény

A 2008. évi XLVI. tv. 51. § (3) bek. c) pontja valamint a 164/2008. (XII. 20.) FVM rendelet 8. § (1) (5) (6) bek.-re tekintettel, a Csongrád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatala Hatósági Főosztály 1. Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság CS/I01/1933-2/2019. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség külterületére 2019. október 05. – 2019. október 25.-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

Útátjárók lezárása

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a tárgyi projekt keretében, az építési technológia miatt, az alábbi helyeken és időközökben szükséges az útátjárók időszakos (megközelítőleg 1-2 óra egybefüggő időtartamú) lezárása:

Ha nehezen is, de behúzta a vasárnapi meccset az Algyő

Nyögvenyelős mérkőzésen nyertek a lányok, az első félidőben mindig a vendégeknél volt az előny, Aracsi Vivien tartotta meccsben a mieinket.

Minden jó, ha jó a vége, győzelemmel rajtoltak a mieink

Jó kezdés után a félidő végét elrontottuk. A fordulás után egy négy-nullás sorozattal visszavettük a vezetést, és bár az ötvenegyedik percig fej-fej mellett haladtak a csapatok, a vége már sima lett.

A vb után az Előolimpián is aranyérmes Kopasz Bálint

Három magyar egység szerzett érmet pénteken, a Tokióban zajló kajak-kenu olimpiai tesztverseny első döntős napján: a világbajnok Kopasz Bálint K-1 1000 méteren nyert, míg a Medveczky Erika, Gazsó Dóra kajakpáros 500 méteren és Suba Róbert a KL1-es kategóriában harmadik lett.

Útátjárók teljes szélességű lezárása

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a tárgyi projekt keretében, az építési technológia miatt, az alábbi helyeken és időközökben szükséges az útátjárók teljes szélességű lezárása: 1704+56 km (Algyő, A3 jelű mezőgazdasági átjáró)

Szúnyoggyérítés

A településen az országos központi szúnyoggyérítés keretén belül földi kémiai védekezés lesz 2019. szeptember 12-én a napnyugta utáni időszakban. Tartaléknapok: 2019. szeptember 13-14.

1 2 3 4 5