Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Algyői Értéktár Bizottság felhívása
Algyői Értéktár Bizottság felhívása

Algyői Értéktár Bizottság felhívása

Minden, amit a kéményseprésről tudni kell

Megyénkben a katasztrófavédelem szakemberei mellett, több szolgáltató végzi a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát. Érdemes megtervezni és ütemezni a karbantartással, ellenőrzéssel kapcsolatos feladatokat. Célszerű ugyanis nem a fűtési szezonra vagy a szezon előtti utolsó napokra halasztani ezeket a teendőket. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, a katasztrófavédelem az alábbi rövid útmutatóval igyekszik segíteni a lakosságot, ami tartalmazza a kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat:

Advent harmadik vasárnapja

A 3. gyertyát Algyő koszorúján Fazakas Attia plébános gyújtotta meg, aki emlékeztette a jelenlévőket arra, hogy Advent harmadik vasárnapja az öröm vasárnapja. Különösen az édesanyák örömének jelképe, hiszen Mária is ekkor várta szíve alatt a kis Jézust.

Hírmondó karácsony

A Hírmondó Karácsonyról sokan ajándékkal tértek haza.

Ünnepi csomagosztás a Faluházban

Az Önkormányzat és az AESZI szervezésében 380 csomagot osztottak ma ki a Faluházban.

Advent második vasárnapja

A második gyertyalángot Ozsváth Lászlóné Valika, az Algyői Szivárvány Óvoda intézményvezetője gyújtotta meg vasárnap. Az eseményt igazán hangulatossá tették Molnár Ágnes karácsonyi dalai, amelyeket Hiegli Gergő kísért gitáron. Köszönet illeti meg az óvoda Margaréta csoportos pajtásait, akik kisebb műsorral készültek a láng fellobbanására.

Tájékoztató

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2018. december 1. napján, szombaton a Polgármesteri Hivatal zárva tart.

1 2 3 4 5