× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Település hírei

A család- és gyermekjóléti szolgálat feladata a helyi szintű észlelő- és jelzőrendszer működtetése. E tevékenysége során a különböző szakmai fórumok (esetkonferencia, szakmaközi megbeszélés, éves tanácskozás) összehívása mellett, felhívja a jelzőrendszer tagjainak figyelmét jelzési kötelezettségük írásban történő teljesítésére.

2022. szeptember 28. | Oktatás Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02488-3/2022. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2022. október 1. – 2022. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2022. szeptember 28. | Gazdaság Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot hirdet GYEVITUR Algyői Vendégház és Turisztikai Nkft. ügyvezető igazgatói álláshely betöltésére.

2022. szeptember 28. | Önkormányzat Bővebben

Kopasz Bálint fantasztikus és egyedülálló teljesítményéhez kemény munka és alázat társul. A befektetett energiáról és az idáig vezető útról beszélgettünk vele és édesanyjával, Demeter Irénnel.

2022. szeptember 27. | Sport Bővebben

1995-ben védőnőként végeztem Szegeden, majd 1997-ben egészségfejlesztő-mentálhigiénikus szakdiplomát, 2020-ban okleveles táplálkozástudományi szakember képzettséget szereztem.

2022. szeptember 27. | Egészség, életmód Bővebben

Idén májusban megalakult a GyeVidra Triatlon Szakosztály az Algyői Sportkör keretein belül, és már ezen a nyáron szép eredmények születtek. A sportközösség egyelőre kis létszámmal működik, de tagjai annál lelkesebbek.

2022. szeptember 26. | Sport Bővebben

2022. augusztus 31-én a Bóbita Bölcsődében családi napot tartottunk, ahová sok szeretettel vártuk leendő és már bölcsődébe járó gyermekeket és szüleiket.

2022. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

Szeptember elsején ünnepelte születésnapját, az algyői Bóbita Bölcsőde, ugyanis 2007 őszén nyitotta meg kapuit. Az intézmény az elmúlt 15 évben mintegy 400 kisgyermek számára biztosított ellátást.

2022. szeptember 24. | Bővebben

Zsinórban harmadjára nyert az Algyő, pedig sokáig pontszerzésre állt az FK 1899 Szeged, viszont a végén a hazaiaknak sikerült feltörniük a szegediek kapuját, és ezzel felléptek a dobogó harmadik fokára.

2022. szeptember 23. | Sport Bővebben

A központi címregiszterről és a címkezelésről szóló kormány rendelet bekezdése értelmében a Kormány címképzésért felelős szervként, az ingatlan fekvése szerint illetékes települési önkormányzat jegyzőjét jelölte ki.

2022. szeptember 22. | Önkormányzat Bővebben

A település a rendszerváltás után önállósult, levált Szegedről. Azóta az itt olajkutakat működtető Moltól érkező iparűzési adónak köszönhetően gazdag településnek számít. Illetve: annak számított.

2022. szeptember 22. | Napjaink Bővebben

Felhívom a figyelmet, hogy a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatal mézelő méhek nyúlós költésrothadásának megállapítása miatt méhegészségügyi települési zárlatot rendelt el – a csatolt térkép alapján – az alábbi területre

2022. szeptember 21. | Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Védelmi Bizottság közigazgatási és honvédelmi feladatainak begyakorlásához a „Fekete Vár 2022” elnevezésű hon- és rendvédelmi gyakorlatot tart Algyőn.

2022. szeptember 21. | Rendőrség Bővebben

Elindult a kormány által meghirdetett tűzifaprogram, melynek keretében az állami erdőgazdaságoknál háztartásonként 10 köbméter tűzifát lehet egységes, maximált áron vásárolni.

2022. szeptember 21. | Gazdaság Bővebben

 
×