× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Település hírei

A központi címregiszterről és a címkezelésről szóló kormány rendelet bekezdése értelmében a Kormány címképzésért felelős szervként, az ingatlan fekvése szerint illetékes települési önkormányzat jegyzőjét jelölte ki.

2022. szeptember 22. | Önkormányzat Bővebben

A település a rendszerváltás után önállósult, levált Szegedről. Azóta az itt olajkutakat működtető Moltól érkező iparűzési adónak köszönhetően gazdag településnek számít. Illetve: annak számított.

2022. szeptember 22. | Napjaink Bővebben

Felhívom a figyelmet, hogy a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatal mézelő méhek nyúlós költésrothadásának megállapítása miatt méhegészségügyi települési zárlatot rendelt el – a csatolt térkép alapján – az alábbi területre

2022. szeptember 21. | Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Védelmi Bizottság közigazgatási és honvédelmi feladatainak begyakorlásához a „Fekete Vár 2022” elnevezésű hon- és rendvédelmi gyakorlatot tart Algyőn.

2022. szeptember 21. | Rendőrség Bővebben

Elindult a kormány által meghirdetett tűzifaprogram, melynek keretében az állami erdőgazdaságoknál háztartásonként 10 köbméter tűzifát lehet egységes, maximált áron vásárolni.

2022. szeptember 21. | Gazdaság Bővebben

Magyarország Kormánya kérésére Algyő Nagyközség Önkormányzata felmérést végez az algyői lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények előzetes felméréséhez.

2022. szeptember 19. | Önkormányzat Bővebben

Augusztus 1-től fizetőssé vált a tram-train, de ez más változásokat is magával hozott. Algyőről kivonul a Tisza Volán Zrt., és átveszi a helyét a MÁV. Hogy mit jelent ez az algyői utasok számára, arról Molnár Áron polgármesterrel beszélgettünk.

2022. szeptember 19. | Önkormányzat Bővebben

A családi fogyasztói közösségekre, valamint a családi otthonteremtési kedvezményből megvalósuló tetőtér beépítésekre vonatkozó gázár kedvezmények igénybevételéhez a mellékelt formanyomtatvány szükséges kitölteni és benyújtani az Algyői Polgármesteri Hivatal Műszaki Csoportjához.

2022. szeptember 14. | Önkormányzat Bővebben

Csúri Csenge, Nyulas Dorottya Algyői Vízisport Egyesület, Varga Vanda (Szegedi VE) és Várnagy Vivien (KKC Szarvas) versenyzők a Vajda Attila Regionális Akadémia hajójában megnyerték az akadémiai csapathajók MK-4 versenyét!

2022. szeptember 06. | Sport Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata delegációja július 14-e és 17-e között testvértelepülésének meghívására Németországban, Hebertsfeldenben tett látogatást.

2022. szeptember 05. | Kultúra Bővebben

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk, az MVM Démász Áramhálózati Kft. a közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, az alábbi időszakokban és területeken. Ezen időszakokban a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

2022. szeptember 05. | Gazdaság Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A földi kémiai védekezés 2022. szeptember 05-én a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre.

2022. szeptember 01. | Gazdaság Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Algyő, Búvár u. 9. I. emelet 4. szám alatt megüresedő költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására, 2022. november 1-től.

2022. augusztus 31. | Önkormányzat Bővebben

2022. augusztus 6-án Algyőről egy kis csapat indult Martonosra, hogy testvértelepülésünkön részt vegyen a XX. Nemzetközi Halászlé Főző Versenyen.

2022. augusztus 31. | Kultúra Bővebben

Már 2019. júliusától dolgozom területi védőnőként. Békés megye egyik nagyközségében, Kétegyházán kezdtem el a hivatás gyakorlását, vegyes körzetben...

2022. augusztus 30. | Egészség, életmód Bővebben

 
×