× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Tájékoztató a barnakőszén igények előzetes felméréséhez

|
2022. szeptember 19. | Önkormányzat

Magyarország Kormánya kérésére Algyő Nagyközség Önkormányzata felmérést végez az algyői lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények előzetes felméréséhez.

A felmérés célja, hogy országos szinten biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag és valós segítséget jelentő megoldási javaslat kerüljön a döntéshozók elé.

A barnakőszén igények összesítése során egy háztartásból egy adatlap vehető figyelembe, függetlenül attól, hogy hány család / generáció lakik egy házban / lakásban.

Az adatlap online történő benyújtásának lehetséges módjai:

• az adatlap csatolásával beküldhető a https://epapir.gov.hu/ weboldalon
• az adatlap csatolásával beküldhető a ludanyi.attila@algyo.hu e-mail címre.

Az adatlap papír alapon benyújtható ügyfélfogadási időben: Az Algyői Polgármesteri Hivatal Fejlesztési és Üzemeltetési Csoportjánál (6750 Algyő, Kastélykert u. 40.)

Az adatlap papír alapon benyújtható postai úton: Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő, Kastélykert u. 40.

Az adatlap beérkezési határideje: 2022. szeptember 28. 12:00 óra

kapcsolódó anyagok: Adatlap barnakőszén igények előzetes felméréséhez

 

További hírek

Szeptember elsején ünnepelte születésnapját, az algyői Bóbita Bölcsőde, ugyanis 2007 őszén nyitotta meg kapuit. Az intézmény az elmúlt 15 évben mintegy 400 kisgyermek számára biztosított ellátást.

2022. szeptember 24. | Bővebben

Zsinórban harmadjára nyert az Algyő, pedig sokáig pontszerzésre állt az FK 1899 Szeged, viszont a végén a hazaiaknak sikerült feltörniük a szegediek kapuját, és ezzel felléptek a dobogó harmadik fokára.

2022. szeptember 23. | Sport Bővebben

A központi címregiszterről és a címkezelésről szóló kormány rendelet bekezdése értelmében a Kormány címképzésért felelős szervként, az ingatlan fekvése szerint illetékes települési önkormányzat jegyzőjét jelölte ki.

2022. szeptember 22. | Önkormányzat Bővebben

A település a rendszerváltás után önállósult, levált Szegedről. Azóta az itt olajkutakat működtető Moltól érkező iparűzési adónak köszönhetően gazdag településnek számít. Illetve: annak számított.

2022. szeptember 22. | Napjaink Bővebben

Felhívom a figyelmet, hogy a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatal mézelő méhek nyúlós költésrothadásának megállapítása miatt méhegészségügyi települési zárlatot rendelt el – a csatolt térkép alapján – az alábbi területre

2022. szeptember 21. | Bővebben

×