× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kormány által meghirdetett tűzifaprogram

|
2022. szeptember 21. | Gazdaság

Elindult a kormány által meghirdetett tűzifaprogram, melynek keretében az állami erdőgazdaságoknál háztartásonként 10 köbméter tűzifát lehet egységes, maximált áron vásárolni.

A tűzifaprogramban keménylombos, lágylombos és fenyő tűzifa alapanyag vásárolható. A hengeres tűzifa egységes, maximált, forgalmi adót is tartalmazó ára erdei köbméterenként:

  • Keménylombos:          30.000 Ft
  • Lágylombos:               19.000 Ft
  • Fenyő:                         19.000 Ft

A Tűzifaprogramban a 10 köbméteres mennyiségbe beleszámít az állami erdőgazdaságoknál 2022. május 1. után vásárolt tűzifa mennyisége.

A program a kijelölt értékesítési helyeken az igény bejelentésével és a megrendelt tűzifa árának befizetésével veszi kezdetét.

A Dalerd Zrt-től kapott tájékoztatás alapján az óriási érdeklődés miatt az igénylő e-mailben adja meg nevét, lakcímét, telefonszámát és az igényelt tűzifa mennyiségét. Az e-maileket folyamatosan dolgozzák fel, telefonon csak nagyon korlátozott számú igénylést tudnak fogadni. Mindenkit értesíteni fognak az e-mail alapján. E-mail: dalerdzrt@dalerd.hu

Az Algyő településhez legközelebb eső átvételi pontok:

Algyő Nagyközség Önkormányzata

 

További hírek

Szeptember elsején ünnepelte születésnapját, az algyői Bóbita Bölcsőde, ugyanis 2007 őszén nyitotta meg kapuit. Az intézmény az elmúlt 15 évben mintegy 400 kisgyermek számára biztosított ellátást.

2022. szeptember 24. | Bővebben

Zsinórban harmadjára nyert az Algyő, pedig sokáig pontszerzésre állt az FK 1899 Szeged, viszont a végén a hazaiaknak sikerült feltörniük a szegediek kapuját, és ezzel felléptek a dobogó harmadik fokára.

2022. szeptember 23. | Sport Bővebben

A központi címregiszterről és a címkezelésről szóló kormány rendelet bekezdése értelmében a Kormány címképzésért felelős szervként, az ingatlan fekvése szerint illetékes települési önkormányzat jegyzőjét jelölte ki.

2022. szeptember 22. | Önkormányzat Bővebben

A település a rendszerváltás után önállósult, levált Szegedről. Azóta az itt olajkutakat működtető Moltól érkező iparűzési adónak köszönhetően gazdag településnek számít. Illetve: annak számított.

2022. szeptember 22. | Napjaink Bővebben

Felhívom a figyelmet, hogy a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatal mézelő méhek nyúlós költésrothadásának megállapítása miatt méhegészségügyi települési zárlatot rendelt el – a csatolt térkép alapján – az alábbi területre

2022. szeptember 21. | Bővebben

×