× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Bemutatkoznak a védőnők: Csatári Gabriella

|
2022. augusztus 30. | Egészség, életmód

Már 2019. júliusától dolgozom területi védőnőként. Békés megye egyik nagyközségében, Kétegyházán kezdtem el a hivatás gyakorlását, vegyes körzetben. Munkám során különböző sorsú, élethelyzetben lévő családokkal volt szoros a viszonyom, mindennapjaikba betekintést nyerhettem, problémáik megoldásában segíthettem. Köszönettel tartozom az ott élőknek, hiszen általuk rengeteg oldalát ismerhettem meg a védőnői szakmának. Azonban idén a magánéletemben történt pozitív változások hatására Szegedre költöztem, májusban Algyőn álltam munkába és az I.-es körzet védőnői feladatait látom el.

A már megszerzett tapasztalataim alapján gördülékenyebben kezelem a különböző helyzeteket. Célom továbbra is a lehető legjobb szakmai tudással, elhivatottsággal és szeretettel támogatni és gondozni a családokat pont úgy, mint pályakezdésem elején.

Az alábbi telefonszámon fordulhatnak hozzám bizalommal: +36 20 5548570

Tanácsadási rend:

  • Várandós tanácsadás: szerda 8-10
  • Csecsemő-, gyermek-, ifjúsági tanácsadás: csütörtök 10-12
 

További hírek

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

A közlekedési szokások és igények megismerése érdekében Algyő vonatkozásában elkészült egy mobilitási kérdőív, amely két irányt érint, egyrészt a lakosságit (Algyő belterület), illetve a munkahelyit (MOL ipartelep, Jura Ipari Park).

2023. december 02. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Nőegylet idén is csodaszép adventi koszorút készített a községnek.

2023. december 02. | Napjaink Bővebben

Budapesten, a Szent Gellért Csarnokban rendezték meg a 2. Zen Power Taekwon-do Kids Hatpróba nevű versenyt, ahol az utánpótláskorú harcművészek mérethették meg magukat küzdelem, formagyakorlat, erőmérő, elmélet, gyorsaság és speciáltechnika állomásokon.

2023. december 01. | Sport Bővebben

×