× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új lakcímigazolvány kiadása

|
2022. szeptember 22. | Önkormányzat

A központi címregiszterről és a címkezelésről szóló 345/2014. (XII. 23.) Korm. rendelet 4. § (1) bekezdése értelmében a Kormány címképzésért felelős szervként, az ingatlan fekvése szerint illetékes települési önkormányzat jegyzőjét jelölte ki.

Algyő településen a lakcímek felülvizsgálatra kerültek, a címkezelési eljárás lefolytatása megtörtént és az új lakcímek a címnyilvántartásban hivatalból átvezetésre kerültek. 

Az érintett lakosoknak az új lakcímet igazoló hatósági bizonyítvány (lakcímigazolvány) kiállítása megtörtént, erről nekik értesítést küldünk.

A lakcímigazolvány cseréje érdekében szíveskedjék ügyfélfogadási időben felkeresni ügyintézőnket, Zombori Mariannt, az Algyői Polgármesteri Hivatalban (Algyő, Kastélykert u. 40.).

Ügyfélfogadási idő:

  • Hétfő:  8:00 – 15:00 óráig
  • Szerda:  8:00 – 17:00 óráig
  • Péntek:  8:00 – 12:00 óráig

Az új lakcímigazolvány kiadásával egyidejűleg le kell adnia jelenlegi, már érvénytelen adatokat tartalmazó lakcímigazolványát.

Az át nem vett lakcímkártyák a későbbiekben kipostázásra kerülnek az érintett lakosoknak.

 

További hírek

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

×