× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új lakcímigazolvány kiadása

|
2022. szeptember 22. | Önkormányzat

A központi címregiszterről és a címkezelésről szóló 345/2014. (XII. 23.) Korm. rendelet 4. § (1) bekezdése értelmében a Kormány címképzésért felelős szervként, az ingatlan fekvése szerint illetékes települési önkormányzat jegyzőjét jelölte ki.

Algyő településen a lakcímek felülvizsgálatra kerültek, a címkezelési eljárás lefolytatása megtörtént és az új lakcímek a címnyilvántartásban hivatalból átvezetésre kerültek. 

Az érintett lakosoknak az új lakcímet igazoló hatósági bizonyítvány (lakcímigazolvány) kiállítása megtörtént, erről nekik értesítést küldünk.

A lakcímigazolvány cseréje érdekében szíveskedjék ügyfélfogadási időben felkeresni ügyintézőnket, Zombori Mariannt, az Algyői Polgármesteri Hivatalban (Algyő, Kastélykert u. 40.).

Ügyfélfogadási idő:

  • Hétfő:  8:00 – 15:00 óráig
  • Szerda:  8:00 – 17:00 óráig
  • Péntek:  8:00 – 12:00 óráig

Az új lakcímigazolvány kiadásával egyidejűleg le kell adnia jelenlegi, már érvénytelen adatokat tartalmazó lakcímigazolványát.

Az át nem vett lakcímkártyák a későbbiekben kipostázásra kerülnek az érintett lakosoknak.

 

További hírek

Szeptember elsején ünnepelte születésnapját, az algyői Bóbita Bölcsőde, ugyanis 2007 őszén nyitotta meg kapuit. Az intézmény az elmúlt 15 évben mintegy 400 kisgyermek számára biztosított ellátást.

2022. szeptember 24. | Bővebben

Zsinórban harmadjára nyert az Algyő, pedig sokáig pontszerzésre állt az FK 1899 Szeged, viszont a végén a hazaiaknak sikerült feltörniük a szegediek kapuját, és ezzel felléptek a dobogó harmadik fokára.

2022. szeptember 23. | Sport Bővebben

A település a rendszerváltás után önállósult, levált Szegedről. Azóta az itt olajkutakat működtető Moltól érkező iparűzési adónak köszönhetően gazdag településnek számít. Illetve: annak számított.

2022. szeptember 22. | Napjaink Bővebben

Felhívom a figyelmet, hogy a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatal mézelő méhek nyúlós költésrothadásának megállapítása miatt méhegészségügyi települési zárlatot rendelt el – a csatolt térkép alapján – az alábbi területre

2022. szeptember 21. | Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Védelmi Bizottság közigazgatási és honvédelmi feladatainak begyakorlásához a „Fekete Vár 2022” elnevezésű hon- és rendvédelmi gyakorlatot tart Algyőn.

2022. szeptember 21. | Rendőrség Bővebben

×