× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Település hírei

Felhívás a vidéki térségek kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak fejlesztésére:

2023. április 28. | Bővebben

Nem úsztuk meg baleset nélkül az éjszakát, az algyői Tisza-hídnál egy Suzuki Swift csapódott az árokba, egészen pontosan a fák közé. Információink szerint a sofőr azért volt kénytelen elrántani a kormányt, mert elé ugrott egy őz.

2023. április 26. | Rendőrség Bővebben

Új hűtő-fűtő rendszer lett kialakítva a Faluházban. A VRF rendszertől hatékonyabb és energiatakarékosabb lesz a megfelelő hőmérsékletet kialakítani, illetve megtartani az épület termeiben.

2023. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idei eseményen különleges évfordulót ünnepelhettek Algyőn, hiszen most huszonötödik alkalommal rendezték meg az alapítványi bált. Fodorné Nemes Andrea, a Szülői Munkaközösség elnöke összegezte az előkészületeket és a lebonyolítást.

2023. április 21. | Kultúra Bővebben

Új kőolajvezeték építését készíti elő Magyarország és Szerbia az ellátásbiztonság erősítése érdekében. Zajlanak az egyeztetések a beruházásról, amelyről júniusban írhatják alá a megállapodást – jelentette be a tárca közlése szerint csütörtökön Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

2023. április 20. | Gazdaság Bővebben

Algyői cégvezetőket invitált üzleti reggelire Molnár Áron polgármester és Füzesy István alpolgármester. A találkozó legfőbb célja az önkormányzat idei költségvetésének ismertetése, továbbá a vállalkozókkal történő párbeszéd erősítése volt.

2023. április 19. | Önkormányzat Bővebben

Remek hangulatú és igen tartalmas napot zárt szombaton az Algyői Vízisport Egyesület. Versenyzők, szülők és egyesületi vezetők együttes összefogásával tavaszi nagytakarítással kezdtük a szezont.

2023. április 19. | Sport Bővebben

Nagy sikere volt az Algyői Könyvtár által szervezett Petőfi200 nevet viselő programnak, amelynek célja Petőfi Sándor születésének 200. évfordulóján 200 lefutott kilométer összegyűjtése volt.

2023. április 17. | Egészség, életmód Bővebben

Az Algyő település járdafelújítási programjáról szóló Szabályzat alapján pályázatot hirdet Algyő Nagyközség közigazgatási területén elhelyezkedő belterületi ingatlan előtt elhelyezkedő közterületi járdaszakasz, illetve járdával együtt gépkocsi bejáró kialakítására vagy felújítására, amely szilárd burkolattal nem rendelkezik.

2023. április 11. | Önkormányzat Bővebben

Mint azt korábban mi is megírtuk, tavaly év végével a Takarékbank számos falusi fiókját megszüntette. A Szegedtől tíz kilométerre lévő Algyőről még ATM is elment.

2023. április 06. | Gazdaság Bővebben

Az „Esély Otthon az algyői fiataloknak" (EFOP-1.2.11-16-2017-00045) elnevezésű pályázat keretében Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Algyő, Kosárfonó u. 16. 10. szám alatti lakás kedvezményes használatára 2023. június 01. napjától kezdődően legfeljebb 2 évig.

2023. április 03. | Önkormányzat Bővebben

Kigyulladt egy személyautó motor- és utastere a 47-es főút 212-es kilométerénél, Algyő térségében a katasztrófavédelem közleménye szerint. A tűzesethez a szegedi hivatásos és az algyői létesítményi tűzoltók vonultak ki, akik a tüzet három porral oltó berendezéssel és egy vízsugárral oltották el.

2023. március 31. | Gazdaság Bővebben

Tavaszi lemosó permetezést végeztet Algyő Közterein lévő faállományon a Gyeviép Nkft. 2023. április 3-én az éjszakai órákban.

2023. március 29. | Gazdaság Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Budapesten az idei mestervizsgát. Az Algyői Sportkör vezetőedzője és versenyzője, Zsarkó Dániel Péter helytállt a kihívást jelentő feladatokon, így méltán érdemelte ki az 5. Dan mesterfokozatot, amivel 25 éves Taekwon-do pályafutása egyik jelentős mérföldkövéhez érkezett.

2023. március 29. | Sport Bővebben

Algyőn két helyszín, vállalkozás, a Levendula Szálloda és a Vámos cukrászda szerezte meg a kerékpárosbarát szolgáltató címet. Ezen a két helyen a kerékpárosok számára összekészített szerszámokkal, eszközökkel teli láda áll majd a biciklisek rendelkezésére, amelyekkel orvosolhatóak lesznek a tekerés közben felmerülő problémák.

2023. március 22. | Egészség, életmód Bővebben

 
×