× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Település hírei

Tavaly őszre 400 ezer fő alá csökkent Csongrád-Csanád vármegye lakosságszáma – derült ki a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett adatokból. Az előző népszámlálás óta a hatvanból mindössze kilenc vármegyei településen élnek többen, és Algyő is a „nyertesek” között van.

2023. augusztus 07. | Napjaink Bővebben

"A rendőrök fokozott figyelmet fordítanak arra, hogy vármegyénk útjai biztonságosak legyenek. A rendszeres ellenőrzések szükségszerűségét jól mutatja, hogy nemrégiben az algyői Tisza-hídon két óra alatt összesen 74 gyorshajtót mértek be."

2023. augusztus 06. | Rendőrség Bővebben

Július elsején az Off-Road szerelmesei vették birtokba az algyői árteret. Az Esőerdő Kaland nevet viselő versenyre három kategóriában is lehetett nevezni. Na, de mit is takar egy ilyen megmérettetés? Erről beszélgettünk Kapanyás Zsolttal, a rendezvény szervezőjével.

2023. augusztus 05. | Sport Bővebben

Dunainé Szűcs Katalin újabb érdekes előadást tartott az Algyői Nőegylet számára Idősödő istennők a görög mitológia alapján címmel. Hallgatóságának felhívta figyelmét arra is, hogy a saját magunkba fektetett energia a legjobb befektetés.

2023. augusztus 04. | Napjaink Bővebben

Csak a korábbi vezetők pályáztak az óvoda és a könyvtár élére, mindkettőjüket támogatta a képviselő-testület júniusi ülésén. Döntés született arról is, hogy a fecskelakásoknál megemelik a közös költséget, és módosították a költségvetést is.

2023. augusztus 03. | Önkormányzat Bővebben

Spanyolországban fogtak el három férfit Magyarország legkeresettebb bűnözői közül. A három magyar állampolgárt a Guardia Civil és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) közös akcióban fogta el 2023. július 19-én.

2023. augusztus 03. | Rendőrség Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata iskolakezdési támogatást nyújt annak, aki ...

2023. augusztus 01. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata a 2023/2024. tanévtől továbbra is támogatást biztosít a bérlet megvásárlásához.

2023. augusztus 01. | Önkormányzat Bővebben

Pályázati hirdetmény Algyő, Kiserdő soron található „beépítetlen terület” megnevezésű, 1/1 részben Algyő Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képező tehermentes ingatlanok legmagasabb áron történő értékesítése.

2023. augusztus 01. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén.

2023. július 12. | Gazdaság Bővebben

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Földgázszállító Zrt. karbantartási munkát végez a földgázszállító rendszeren 2023. augusztus 3-án 10,00-14,00 óra között. Az említett időszakban az Önök településen a karbantartás - minden gázfogyasztásmérővel rendelkező felhasználó esetén - gázfogyasztási szünettel jár.

2023. július 12. | Gazdaság Bővebben

Tájékoztatom a Tisztelt Algyőieket, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. július 17. napjától 2023. augusztus 20. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. július 12. | Önkormányzat Bővebben

Ezúton tájékoztatok minden érintett egyeztetési partnert, hogy Algyő Nagyközség Önkormányzata megkezdte az új településterv kidolgozását. Ezzel a lépéssel a vármegyében elsőként lesz majd a legfrissebb jogszabályoknak megfelelő terve Algyőnek.

2023. július 12. | Önkormányzat Bővebben

Egy utánfutó az út közepén, és két súlyosan összetört személyautó van a híd közepén!

2023. július 01. | Rendőrség Bővebben

Az előző napi hálózatöblítési munkák nem voltak elegek, ezért a szolgáltató, a Szegedi Vízmű Zrt. a mai napon tovább folytatja a belterületi szakaszok mosatását.

2023. június 28. | Gazdaság Bővebben

 
×