× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Település hírei

Sima győzelmet aratott az Algyő ellen a Mórahalom, amely így egy pontra megközelítette riválisát a tabellán. Az algyőiek egy pontrúgásból még egyenlítettek, de a hazaiak lendületét ez sem törte meg, és végül magabiztos sikert arattak.

2023. november 08. | Sport Bővebben

Algyő részt vett a TOP_Plusz-6.1.4-23 Aktív turizmus fejlesztése című, Alsó-Tisza és a Maros folyókat érintő fejlesztés projektindító megbeszélésen a Vármegye Önkormányzatának Tisza termében.

2023. november 08. | Önkormányzat Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. november 08. | Kultúra Bővebben

2023. november 15. (szerda) 17 órára közmeghallgatást hívok össze Algyő Nagyközség Képviselő-testületének határozata alapján az Algyői Faluházban.

2023. november 08. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Algyő, Búvár u. 9. fsz. 6. szám alatt megüresedő költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására, 2023. december 1-től.

2023. november 07. | Önkormányzat Bővebben

Rozsnyai József vásárolt néhány tökmagot, amelyre az volt írva, hogy óriástök. Gondolta megpróbálja, lássuk mi lesz belőle. Az eredmény őt is meglepte.

2023. október 25. | Napjaink Bővebben

Odahaza kapott ki az Algyő, amely nem igazán találta a rést és a ritmust a szervezetten védekező Ásotthalom ellenében. A vendégek a második félidőben Góra Márk kiváló szabadrúgásával viszont előnyhöz jutottak, és végül nagyon értékes három pontot szereztek – az Algyő pedig így visszacsúszott a negyedik helyre.

2023. október 25. | Sport Bővebben

Hebertsfelden évtizedek óta testvértelepülése Algyőnek. A jó kapcsolatot még Piri József egykori polgármester alapozta meg, de a kötelék azóta is szoros maradt a két település között. Az idei Algyő Napi rendezvénysorozatra 22-en érkeztek a kis német városból, hogy együtt ünnepeljenek az algyőiekkel.

2023. október 24. | Napjaink Bővebben

A Mese Pajta elnevezésű rendezvényen hangos volt a Tájház udvara a kacagástól és a gyerekzsivajtól. A legkisebbektől kezdve a kicsit nagyobbak is megtalálhatták maguknak a megfelelő programot.

2023. október 23. | Kultúra Bővebben

Algyő függetlenné válásának évfordulója igazán különleges nap minden algyői számára. Ebben az évben is színes programkavalkád várta azokat, akik együtt szerették volna megünnepelni a szabaddá válásunkat.

2023. október 22. | Önkormányzat Bővebben

Igazán izgalmas programnak ígérkezett az idei második foltvarró tábor, hiszen nemcsak egy különleges foltvarrótól tanulhattak a résztvevők, de még egy speciális technikát is elsajátíthattak. Saját módszeréről és a kézimunka szeretetéről beszélgettünk az Angliában élő Horváth Katalinnal, aki a tábor erejéig Algyőre látogatott.

2023. október 21. | Kultúra Bővebben

Amikor a Nőegylet kirándulni megy óriási mázlijuk van, mert az érkező hidegfront pont kikerüli azokat a helyeket, ahová készülnek. Többnyire legalábbis.

2023. október 20. | Napjaink Bővebben

A Tedd a jót csapata kirándulást szervezett az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékparkba. Nyolc fiatal vett részt a programon.

2023. október 19. | Napjaink Bővebben

A horgásztavak üzemeltetése visszakerült az önkormányzathoz, és az eredetileg tervezettnél kisebb teljesítményű napelemparkot létesítenek a fürdőnél. Többek között ezek a döntések születtek a szeptemberi képviselő-testületi ülésen, ahol arról is határoztak, hogy elindul a Fehér Ignác Ösztöndíjprogram.

2023. október 18. | Önkormányzat Bővebben

A labdarúgó Csongrád-Csanád vármegyei I. osztály 9. fordulójában az SZVSE megnyerte az Algyő elleni rangadót, ezzel elvette riválisa veretlenségét, és növelte előnyét a tabella élén.

2023. október 17. | Sport Bővebben

 
×