× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Település hírei

Ezúton tájékoztatok minden érintett egyeztetési partnert, hogy Algyő Nagyközség Önkormányzata megkezdte az új településterv kidolgozását. Ezzel a lépéssel a vármegyében elsőként lesz majd a legfrissebb jogszabályoknak megfelelő terve Algyőnek.

2023. július 12. | Önkormányzat Bővebben

Egy utánfutó az út közepén, és két súlyosan összetört személyautó van a híd közepén!

2023. július 01. | Rendőrség Bővebben

Az előző napi hálózatöblítési munkák nem voltak elegek, ezért a szolgáltató, a Szegedi Vízmű Zrt. a mai napon tovább folytatja a belterületi szakaszok mosatását.

2023. június 28. | Gazdaság Bővebben

Ezúton értesítjük, hogy az illetékességi területükön földi kémiai szúnyogirtást végzünk.

2023. június 28. | Gazdaság Bővebben

Algyő Nagyközség Jegyzője az alábbiakat teszi közzé: az algyői Anna-napi búcsú 2023. július 30-án (vasárnap) lesz megtartva. A vásározók és kiskereskedők részére a helykijelölés időpontja: 2023. július 25. (kedd) 14 óra.

2023. június 27. | Gazdaság Bővebben

Az A Szakkör algyői csoportjai képviselték Algyőt a Népi Kézműves Közösségek mezőkovácsházi találkozóján május 13-án. Csoportunk nemezelő és vesszőfonó tagjai és szakmai vezetői mutatták be Algyő gasztrokultúráját, valamint beszámoltak az algyői A Szakkörös csoportok tevékenységeiről.

2023. június 27. | Kultúra Bővebben

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2023.06.27-én (kedden) 22.-00-tól 05:00 óráig hálózatöblítési munkákat végez.

2023. június 26. | Gazdaság Bővebben

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy 2023. június 30-án, pénteken az Algyői Polgármesteri Hivatal zárva tart.

2023. június 26. | Önkormányzat Bővebben

Testvértelepülési találkozó zajlott Székelyhídon június 8–11. között. Az E-turizmus az EU-ban elnevezésű rendezvénysorozaton algyői, edelényi, gyermelyi, héhalmi, mucsonyi (Magyarország), kamocsai és kürti (Szlovákia) képviseletek vettek részt a házigazda székelyhídiak mellett.

2023. június 26. | Önkormányzat Bővebben

Már mondhatjuk, hogy a hagyományokhoz híven idén nyáron is várja Tajthy Gabriella és segítő csapata az alkotni vágyó fiatalokat és idősebbeket az Algyői Tájházba, hogy saját kezűleg készítsenek el egy fantasztikus műalkotást. Gabriellát, a Kreatív Kávé megálmodóját az idei programokról kérdeztük.

2023. június 23. | Kultúra Bővebben

Az emberi kapcsolatok ápolását, egymás segítését tartja legfontosabb feladatának az Algyői Szőke Tisza Nyugdíjasklub közössége mind a mai napig. Fennállásuknak ötven évére Kneip Ferencné tekintett vissza jubileumi rendezvényük kapcsán.

2023. június 22. | Napjaink Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén és Algyő Nagyközség Önkormányzata megbízásából a Gyeviép Nonprofit Kft. földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség külterületén.

2023. június 21. | Gazdaság Bővebben

Májusban kétszer ülésezett a képviselő-testület. Döntöttek arról például, hogy 11 csoportot indíthat az óvoda az új nevelési évben, míg a rendkívüli testületin az önkormányzati tulajdonú társaságok tavalyi évre vonatkozó mérlegbeszámolóit tárgyalták meg.

2023. június 21. | Önkormányzat Bővebben

Összesen 270 beruházást függesztett fel az Építési és Közlekedési Minisztérium 2022 májusa és 2023. június 6. között – válaszolta Lázár János építési és közlekedési miniszter Vadai Ágnes DK-s képviselő írásbeli kérdésére. Mint kiderült, a 47-es főút több fejlesztési elemének megvalósítását is elhalasztja a kormány.

2023. június 15. | Gazdaság Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Hatvanban, a XXI. ITF Taekwon-do Nemzetek Kupáját. A versenyre, 8 ország több mint 300 sportolója nevezett. A harcművészek küzdelem és formagyakorlat kategóriákban mérhették össze tudásukat. Az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztálya 3 fővel képviseltette magát, akik 2 éremmel térhettek haza.

2023. május 31. | Sport Bővebben

 
×