× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Település hírei

Február 29-én és március 1-jén rendezték meg Monoron az év egyik legnagyobb hazai ITF Taekwon-do eseményét, a 2020. évi Gyermek, Serdülő, Ifjúsági és Felnőtt Magyar Bajnokságot. A rendezvényre az ország minden tájáról, 29 egyesület 349 versenyzője nevezett. A Bajnokságot az idén 10 éves Spirit Taekwon-do Egyesület rendezte meg.

2020. március 03. | Migrált hírek Bővebben

Negyedik tavaszi meccsét is megnyerte a serdülő csapatunk... Hatvankilenc gólos meccsen eggyel nyert az ifink... A második félidőt már csak lejátszották

2020. március 03. | Migrált hírek Bővebben

A Csongrád Megyei Kormányhivatal eddigi ügyfélfogadását átalakítva 2020 február 1-től kezdődően új formában kívánja szolgáltatásainak ellátását Algyő nagyközség területén élők számára biztosítani.

2020. február 29. | Migrált hírek Bővebben

Amikor egy kézilabda jegyzőkönyv tizenhat sorában, csupán tizenegy név szerepel, s mindösszesen nyolc mezőnyjátékossal veszi fel a küzdelmet egy gárda a bajnokesélyes otthonában, az az „álmoskönyv szerint” nem sok jóval kecsegtet.

2020. február 29. | Migrált hírek Bővebben

Elismerő oklevelet és ajándékot kaptak Algyőn a sokszoros véradók, akiket Molnár Áron polgármester és Ivády Éva, a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei szervezetének munkatársa köszöntött.

2020. február 28. | Migrált hírek Bővebben

Jó iramú küzdelmes meccsen nyert a csapatunk. a kiállítások száma gladiátor harcot sejtet, de higgyék el nem volt az!... Hatalmas küzdelemben, a padlóról felállva szoros csatában veszítettek a fiaink

2020. február 26. | Migrált hírek Bővebben

Ifi csapatunk harmincat tett közé... Még mindig gödörben van a férfi serdülő csapatunk... Tovább menetel a leány serdülő csapatunk

2020. február 25. | Migrált hírek Bővebben

A Vidékfejlesztési Programban 16 millió forintot nyertek erre a célra, ezt a keretösszeget saját forrásból 22,6 millió forintra kellett növelni.

2020. február 21. | Migrált hírek Bővebben

Cégünk az NKM Áramhálózati Kft. fagallyazó partnereként 2020 február hónapban az elektromos hálózat biztonsági övezetének karbantartása céljából gallyazási munkákat végez az Önök településének belterületén.

2020. február 20. | Migrált hírek Bővebben

A múlt heti idegenbeli 42-22 után ezúttal is negyven fölé jutottak a lányaink, mi több, most húsz alatt tartották a bácsalmásiakat. Mindenki játszott, ennél nagyobb öröme nem is lehet egy trénernek. Így tartjuk az egypontos előnyünket a csabaiakkal szemben.

2020. február 18. | Migrált hírek Bővebben

Az őszi idény végén még úgy tűnt, harcban lehetünk a dobogóért. Az azóta eltelt időben történtek miatt most már a biztos bennmaradás lesz a cél. Erre igazából a Fradi elleni meccs első félideje ébresztett rá bennünket.

2020. február 17. | Migrált hírek Bővebben

A Fradi pályán tette tiszteletét a serdülő csapatunk. Na, nem az Elek Gyula arénában, hanem a faház csarnokban. A Fradi sportközpontja a Népligetben egy „gyár”, ahova nem hajthatnak be a vendégcsapatok. Lehet, hogy legközelebb mi is csak a csarnoktól jó messzire engedjük leparkolni Őket és valamelyik kocsmában lehet majd átöltözni.

2020. február 14. | Migrált hírek Bővebben

Prislinger Tibor: - Végig kiélezett meccsen az utolsó öt másodpercben buktuk az 1 pontot. Voltak nagyon jó megoldásaink, szépen küzdött a csapat, de az utolsó gólt el lehetett volna kerülni, ha jobban odafigyelünk! Dolgozunk tovább, küzdünk a dobogóért!

2020. február 12. | Migrált hírek Bővebben

Algyőn öt éve nem volt emelés az étkezési térítési díjakban, azonban a legutóbbi képviselő-testületi ülésen úgy döntöttek, hogy márciustól megnövelik az árakat. Bella Árpád, a Gyevitur Nkft. ügyvezetője kérte az árak módosítását annak érdekében, hogy a kiadásaikat fedezni tudják, és ne legyen veszteséges az önkormányzati cég.

2020. február 12. | Migrált hírek Bővebben

A Dél-Alföld egyik csücskébe pöttyintett, levendulaillatú Provence elvarázsolja az ide látogató turistákat. A Szeged szomszédságában található algyői hotel csendet, végtelen nyugalmat, szemet gyönyörködtető tájat ígér – és most már a vendégek házi kedvenceinek is!

2020. február 11. | Migrált hírek Bővebben

 
×