× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Település hírei

Amikor a Nőegylet kirándulni megy óriási mázlijuk van, mert az érkező hidegfront pont kikerüli azokat a helyeket, ahová készülnek. Többnyire legalábbis.

2023. október 20. | Napjaink Bővebben

A Tedd a jót csapata kirándulást szervezett az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékparkba. Nyolc fiatal vett részt a programon.

2023. október 19. | Napjaink Bővebben

A horgásztavak üzemeltetése visszakerült az önkormányzathoz, és az eredetileg tervezettnél kisebb teljesítményű napelemparkot létesítenek a fürdőnél. Többek között ezek a döntések születtek a szeptemberi képviselő-testületi ülésen, ahol arról is határoztak, hogy elindul a Fehér Ignác Ösztöndíjprogram.

2023. október 18. | Önkormányzat Bővebben

A labdarúgó Csongrád-Csanád vármegyei I. osztály 9. fordulójában az SZVSE megnyerte az Algyő elleni rangadót, ezzel elvette riválisa veretlenségét, és növelte előnyét a tabella élén.

2023. október 17. | Sport Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Monoron, a X. Mightyfist Eagles Cup nemzetközi ITF Taekwon-do versenyt, melyen az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztály versenyzői is rajthoz álltak.

2023. október 16. | Sport Bővebben

A védőnők munkájuk során nagy hangsúlyt fektetnek az újszülöttek és csecsemők egészséges táplálására, az anyatej fontosságára a kisbabák életében. Így, a már több éves hagyomány szerint idén is megrendezésre került az Anyatejes Világnap a védőnők szervezésében.

2023. október 12. | Egészség, életmód Bővebben

A Szegedi Tankerületi Központ 2016-ban vette át az algyői iskola és a hozzá tartozó sportcsarnok vagyonkezelését. Hosszas viták után azonban a sportcsarnokot most se az önkormányzat, se a település sportegyesülete nem használhatja, miközben az ingatlan fűtése az önkormányzat dolga. Algyő most jogi útra terelné a dolgot.

2023. október 09. | Önkormányzat Bővebben

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az MVM DÉMÁSZ Áramhálózati Kft. megrendelése alapján Algyőn, 2023. október 17-én, kedden és 2023 október 20-án, pénteken a Szüret utca 45. szám előtt egy darab,  valamint a Radnai utcában, a Szüret utca és Vásárhelyi utca közötti szakaszon két darab villanyoszlop kerül kicserélésre.

2023. október 09. | Gazdaság Bővebben

Értesítjük Önöket, hogy hibaelhárítási munkálatok miatt időszakos vízhiányra kell felkészülni 2023. október 10-én (kedd) 08:30-tól 15:00-ig.

2023. október 09. | Gazdaság Bővebben

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatala Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály, mézelő méhek nyúlós költésrothadásának újabb kitörése miatt méhegészségügyi települési zárlatot rendel el, és a korlátozás alá vont területeket kibővíti.

2023. október 09. | Gazdaság Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata megbízásából elkezdődik a Téglás utca - Búvár utca kereszteződésének rekonstrukciója.

2023. október 04. | Önkormányzat Bővebben

Szeretettel várjuk 2023.10.07-én nyugdíjas korú lakosainkat Idősek Napi rendezvényünkre!

2023. október 04. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata Kulturális és Innovációs Minisztériummal együttműködve kiírja a 2024. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot.

2023. október 04. | Oktatás Bővebben

Az Algyő begyűjtötte a három pontot, habár az első félidőben még nem hozott gólt a Bordány elleni találkozó. Ekkor csak kapufákig, és nagy helyzetekig jutott Fülöp Tibor csapata, a máspdik félidő közepén egy megcsúsztatott bedobást követően Selyem fejese jelentette a három pontot az algyőieknek.

2023. október 04. | Sport Bővebben

Nagyon jó hangulatban zajlott az Algyői Könyvtár szervezésében megrendezésre került 2. "Kocsmakvíz" est a Szent Anna Teraszon. A nyertes csapatok a 'Csontdarálók' Nagy Sanyi kapitánnyal és a 'Tolni' csapat Boros Kriszta kapitánnyal. Szoros verseny volt az újonc 'Első helyezett' csapattal, akik a legjobb gyüttmönt csapat címet vihették haza.

2023. szeptember 29. | Kultúra Bővebben

 
×