× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Település hírei

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. február 01. | Oktatás Bővebben

Molnár Áron polgármestert is meglepte, milyen sokan kitöltötték a mobilitási kérdőívet, amellyel az algyőiek közlekedési szokásait mérték fel. Értékes nyereményeket is kisorsoltak, a fődíj egy elektromos roller volt.

2024. január 31. | Önkormányzat Bővebben

Az algyői önkormányzatnak, intézményeinek és cégeinek dolgozóit egy közös karácsonyi ünnepségre hívta meg Molnár Áron polgármester.

2024. január 30. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő, belterület, 1771/106 helyrajzi számú, kivett raktár, udvar megjelölésű, összesen 2.953 m2 alapterületű ingatlanon található 735,59 m2-es, egyszintes raktárcsarnok egészben történő, határozatlan idejű hasznosítására.

2024. január 30. | Önkormányzat Bővebben

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az MVM Démász Áramhálózati Kft. az alábbi felhasználási helyeket ellátó közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, az alábbi időszakokban és területeken. Ezen időszakokban a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

2024. január 29. | Gazdaság Bővebben

A Magyar Kultúra Napja és a Faluház 30. születésnapja alkalmából kiállítás nyílt a Faluház galériáján az algyői kitüntetett alkotók munkáiból. A tárlat egy hónapig még megtekinthető.

2024. január 25. | Kultúra Bővebben

2023-ban felgyorsult a kerti lucfenyők pusztulása hazánkban. A Magyar Kutatási Hálózat debreceni Atommagkutató Intézetének klíma- és környezetkutatóiként tanulmányt készítünk, amely felhívja a figyelmet a klímaváltozás hazánkat is érintő, gyors jelenségeire, hatásaira.

2024. január 18. | Gazdaság Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megküldte a kéményseprő-ipari társasházi sormunka ütemtervekhez kapcsolódóan a 2024. évi munkatervet.

2024. január 17. | Gazdaság Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata a 2023/2024. tanévtől továbbra is támogatást biztosít a bérlet megvásárlásához.

2024. január 11. | Önkormányzat Bővebben

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk, az MVM Démász Áramhálózati Kft. a közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, az alábbi időszakokban és területeken. Ezen időszakokban a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

2024. január 04. | Gazdaság Bővebben

2005.10.10-2017.09.05. között Algyő Nagyközség Önkormányzatánál dolgozott gépkocsivezetőként. Munkáját precízen, megbízhatóan végezte. Munkatársaival jó viszonyt ápolt.  Hiányozni fog kedves mosolya!

2023. december 29. | Önkormányzat Bővebben

Idén 8. alkalommal rendezték meg a nagy népszerűségnek örvendő Zsibongó Gálát. A Faluház ez alkalommal is zsúfolásig megtelt, még az emelet is tele volt. Az éveknek és a rutinnak köszönhetően most is minden flottul ment, azonban ez nagyon sok előkészületet és szervezést igényelt.

2023. december 21. | Kultúra Bővebben

Már jó pár évtizede annak, amikor utoljára találkoztak azok a játékosok, akik a hetvenes évek elején az Algyői Sportkör kézilabda szakosztályának csapatában játszottak.

2023. december 20. | Sport Bővebben

Mintegy háromszáz lakos vett részt a november 6-a és 22-es között megrendezett Őszi Egészséghetek valamely szűrővizsgálatán – tájékoztatta lapunkat az AESZI.  A legnagyobb érdeklődés idén ismét az ultrahangos has- és pajzsmirigy vizsgálatokat kísérte.

2023. december 19. | Egészség, életmód Bővebben

Nyílt ülésen 32 napirendi pontot tárgyalt meg a képviselő-testület novemberi rendes ülésén. Megszavazták többek között, hogy jövőre is biztosítják a rotavírus elleni védőoltást a gyermekeknek, döntöttek a lakások és üzlethelyiségek bérleti díjának jövő évi mértékéről és megszavazták a bérkompenzációt is.

2023. december 18. | Önkormányzat Bővebben

 
×