× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Település hírei

Magabiztos játékot mutatva tudott győzni vasárnap NB II-es felnőtt női csapatunk... Remek játékkal folytatták a bajnokságot U12-es fiaink... Nem sikerült a pontszerzés U17-es lányainknak Békéscsabán... Nem bírták tartani az iramot U20-as fiaink a bajnokesélyes ellen... Hazai pályán is folytatódott veretlenségi sorozata az U18-as fiú csapatunknak.

2023. november 29. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állat¬egészségügyi Főosztálya Algyő, teljes közigazgatási bel- és külterületére megfigyelési körzetet rendel el magas patogenitású madárinfluenza miatt.

2023. november 28. | Gazdaság Bővebben

Egyetlen ponttal előzi meg a Mórahalmot az Algyő, amely meglepetésre odahaza kapott ki a Makótól. Az algyőiek Bogdán átlövésével kerültek előnybe, csakhogy a szünet után Frank Boldizsár előbb kiharcolt, és értékesített is egy tizenegyest, majd egy kontrát vitt végig a Maros-parti gárda, amelyet ismét Frank fejezett be.

2023. november 28. | Sport Bővebben

A Wemsical és az Algyői Generációk Egyesülete 2023. december 1. és december 17. között jótékonysági gyűjtést szerveznek.

2023. november 27. | Napjaink Bővebben

Kapronczay Éva selyemfestő szinte varázsol a színekkel és a mintákkal. Olyan egyedi darabok kerülnek ki a kezei közül, amelyek nemcsak időtállóak a divat szempontjából, de egyediek és különlegesek is. A rajztanárból lett alkotóval beszélgettünk.

2023. november 27. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Általános Iskolában 1955-ben végzett diákok megtartották a 68 éves találkozójukat. Az egykori diákok ma már apák, nagyapák, dédnagyapák. A 22 fő egykor végzett diákokból 8 fő jelent meg, egy fő betegség miatt nem tudott részt venni az ünnepélyes találkozón.

2023. november 26. | Napjaink Bővebben

Szerdán Szegeden ünnepélyes keretek között egyik háziorvosunk, Dr. Szabó J. Attila címzetes főorvosi címet kapott.

2023. november 24. | Napjaink Bővebben

A Tedd a jót! Magyar Vöröskereszt Alapszervezete két szuper előadást hozott el a fiataloknak és az idősebbeknek is. Nemcsak érdekes volt a téma mind a két program esetében, de nagyon hasznos is, hiszen mind a két alkalommal kézzel fogható segítséggel és a mindennapokban is alkalmazható tanácsokkal mehettek haza a résztvevők.

2023. november 23. | Egészség, életmód Bővebben

A horgásztavak üzemeltetési joga az Algyői Természetvédő Horgászegyesülettől a Gyeviép Nkft.-hez került. A változtatás óta sok munka történt annak érdekében, hogy a vasútállomás mögött lévő tavak és a bennük élő élővilág sorsa jobbra forduljon, a vízkészlet javuljon. A helyzet mára jobb, de még mindig sok a teendő.

2023. november 22. | Önkormányzat Bővebben

2023. november 17-én töltötte volna be 90. életévét Eke József Wlassics-díjas népművelő, az Algyői Művelődési Ház egykori igazgatója.

2023. november 21. | Kultúra Bővebben

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal értesítette önkormányzatunkat, hogy a Kormányablak Busz kihelyezett ügyfélfogadása a téli időszakra tekintettel felfüggesztésre kerül.

2023. november 21. | Önkormányzat Bővebben

Meggyőző sikert könyvelhetett el az Algyő, amely a Hódmezővásárhelyi FC II. vendégeként szerzett pontot – nem szakadt meg ezzel a vásárhelyiek rossz sorozata, zsinórban a kilencedik meccsükön is pont nélkül maradtak a vásárhelyi fiatalok.

2023. november 20. | Sport Bővebben

A korábbi évekhez hasonlóan idén is egy hétig zajlottak az algyői Borbála Fürdő karbantartási munkálatai. Október 16-a és október 20-a között számos javítást és szépítést végeztek el a fürdő munkatársai, hogy kellemes pihenést biztosító környezetben fogadják a vendégeket.

2023. november 20. | Sport Bővebben

Személygépkocsi és tartálykocsi ütközött az algyői körforgalomnál, péntek délután.

2023. november 18. | Rendőrség Bővebben

A szegedi rendőrök elfogtak két grúz férfit, akik a gyanú szerint több lakásbetörést követtek el az egész ország területén.

2023. november 17. | Rendőrség Bővebben

 
×