× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Település hírei

A Tedd a jót! Magyar Vöröskereszt Alapszervezete két szuper előadást hozott el a fiataloknak és az idősebbeknek is. Nemcsak érdekes volt a téma mind a két program esetében, de nagyon hasznos is, hiszen mind a két alkalommal kézzel fogható segítséggel és a mindennapokban is alkalmazható tanácsokkal mehettek haza a résztvevők.

2023. november 23. | Egészség, életmód Bővebben

A horgásztavak üzemeltetési joga az Algyői Természetvédő Horgászegyesülettől a Gyeviép Nkft.-hez került. A változtatás óta sok munka történt annak érdekében, hogy a vasútállomás mögött lévő tavak és a bennük élő élővilág sorsa jobbra forduljon, a vízkészlet javuljon. A helyzet mára jobb, de még mindig sok a teendő.

2023. november 22. | Önkormányzat Bővebben

2023. november 17-én töltötte volna be 90. életévét Eke József Wlassics-díjas népművelő, az Algyői Művelődési Ház egykori igazgatója.

2023. november 21. | Kultúra Bővebben

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal értesítette önkormányzatunkat, hogy a Kormányablak Busz kihelyezett ügyfélfogadása a téli időszakra tekintettel felfüggesztésre kerül.

2023. november 21. | Önkormányzat Bővebben

Meggyőző sikert könyvelhetett el az Algyő, amely a Hódmezővásárhelyi FC II. vendégeként szerzett pontot – nem szakadt meg ezzel a vásárhelyiek rossz sorozata, zsinórban a kilencedik meccsükön is pont nélkül maradtak a vásárhelyi fiatalok.

2023. november 20. | Sport Bővebben

A korábbi évekhez hasonlóan idén is egy hétig zajlottak az algyői Borbála Fürdő karbantartási munkálatai. Október 16-a és október 20-a között számos javítást és szépítést végeztek el a fürdő munkatársai, hogy kellemes pihenést biztosító környezetben fogadják a vendégeket.

2023. november 20. | Sport Bővebben

Személygépkocsi és tartálykocsi ütközött az algyői körforgalomnál, péntek délután.

2023. november 18. | Rendőrség Bővebben

A szegedi rendőrök elfogtak két grúz férfit, akik a gyanú szerint több lakásbetörést követtek el az egész ország területén.

2023. november 17. | Rendőrség Bővebben

Algyő delegációja Újvár testvértelepülésének meghívására a hét végén részt vett Magyarszentmártonban a templombúcsú rendezvényén. A rendezvény lehetőséget adott arra, hogy egyeztessünk a RO-HU határon átnyúló pályázati lehetőségekről, projektötletekről.

2023. november 16. | Önkormányzat Bővebben

Stabil a nagyközség idei költségvetése – hangzott el a képviselő-testület októberi ülésén. Szó volt a horgásztavak üzemeltetéséről, megújítják a fitneszparkot, illetve első olvasatban a 2024-es költségvetési koncepció fejlesztési javaslatait is tárgyalták a képviselők.

2023. november 15. | Önkormányzat Bővebben

A sereghajtó ellen javította az utóbbi hetek botlását az Algyő, így Fülöp Tibor csapata továbbra is harcban van a dobogós helyek egyikéért. 

2023. november 14. | Sport Bővebben

A kérdőív kitöltésével amellett, hogy hozzájárul Algyő mobilitási fejlesztéséhez, értékes ajándékot nyerhet. A fődíj egy elektromos roller.

2023. november 14. | Gazdaság Bővebben

Sima győzelmet aratott az Algyő ellen a Mórahalom, amely így egy pontra megközelítette riválisát a tabellán. Az algyőiek egy pontrúgásból még egyenlítettek, de a hazaiak lendületét ez sem törte meg, és végül magabiztos sikert arattak.

2023. november 08. | Sport Bővebben

Algyő részt vett a TOP_Plusz-6.1.4-23 Aktív turizmus fejlesztése című, Alsó-Tisza és a Maros folyókat érintő fejlesztés projektindító megbeszélésen a Vármegye Önkormányzatának Tisza termében.

2023. november 08. | Önkormányzat Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. november 08. | Kultúra Bővebben

 
×