× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Zenei hírek

|
2014. május 24. | Kultúra
A Deszki XVI. Maros menti Fesztivált március 21-én rendezték meg. A Pro Musica Alapfokú Művészeti Iskolát Gyurcsik Andrea, Vágó Natália és Németh Éva, a három algyői zongorista növendék képviselte. Vágó Natália és Németh Éva 3. helyezést ért el. Gyurcsik Andrea dicséretben részesült.

A művészeti iskola április 15-én rendezte meg hagyományos kamara hangversenyét, Szegeden a Bálint Sándor Művelődési Házban. A koncerten az algyői növendékek is részt vettek.

Idén április 16-án rendezték meg a I. Kiskunfélegyházi Magyar Zeneszerzők Vokális és Hangszeres Műveire kiírt Országos Versenyt, ahol Gyurcsik Andrea és Vágó Angéla szépen szerepelt.

Felkészítő tanáruk: Dr. Zomboriné Gergely Klára
 

További hírek

A Szegedi Vízmű tájékoztatása szerint a Bartók Béla utca elején egy ivóvíz bekötővezeték hibájának javítása miatt időszakos vízhiány tapasztalható a környéken. Várhatóan kora délután visszaáll a szolgáltatás.

2022. május 25. | Gazdaság Bővebben

A Szegedi Vízmű Zrt. munkatársai vízmérő leolvasást tartanak Algyő egész területén a 2022. május 22. és 25. közötti időszakban.

2022. május 23. | Gazdaság Bővebben

A FER Tűzoltóság Kft. algyői létesítményi tűzoltósága 2022. május 24-25-26. napján 9:00 órától tűzoltási gyakorlatot tart, a MOL Nyrt. DS Logisztika – ATM, Algyő telephelyén.

2022. május 17. | Rendőrség Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2022. május 20-án (pénteken) a napnyugta utáni időszakban

2022. május 17. | Gazdaság Bővebben

Szegeden a múzeumtól indult reggel a toborzó futás mai etapja, amely 10 órakor ért Algyőre. A falu táblájánál helyi futók is csatlakoztak az éppen távot teljesítő katonához.

2022. május 16. | Rendőrség Bővebben

×