× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Zenei hírek

|
2014. május 24. | Kultúra
A Deszki XVI. Maros menti Fesztivált március 21-én rendezték meg. A Pro Musica Alapfokú Művészeti Iskolát Gyurcsik Andrea, Vágó Natália és Németh Éva, a három algyői zongorista növendék képviselte. Vágó Natália és Németh Éva 3. helyezést ért el. Gyurcsik Andrea dicséretben részesült.

A művészeti iskola április 15-én rendezte meg hagyományos kamara hangversenyét, Szegeden a Bálint Sándor Művelődési Házban. A koncerten az algyői növendékek is részt vettek.

Idén április 16-án rendezték meg a I. Kiskunfélegyházi Magyar Zeneszerzők Vokális és Hangszeres Műveire kiírt Országos Versenyt, ahol Gyurcsik Andrea és Vágó Angéla szépen szerepelt.

Felkészítő tanáruk: Dr. Zomboriné Gergely Klára
 

További hírek

Május elsejétől az algyői Borbála fürdő is újra várja vendégeit, akik már a megújult beléptetőrendszeren keresztül jutnak be, ugyanis a járványhelyzet alatt lecserélték a karórás rendszert.

2021. május 07. | Sport Bővebben

Kitakarítják a fokokat és leeresztik a vizet a kubikgödrökből, amelyekben a szúnyogok szaporodni szoktak. Az invázió elleni védekezésben a katasztrófavédelem is segített. 

2021. május 05. | Önkormányzat Bővebben

Megkezdődött az Atka felé vezető út 47-es főút és a vasúti átjáró közötti szakaszának javítása, a kátyúzás és padka javítás idején forgalom terelésre, időszakos fennakadásokra lehet számítani az elkövetkező egy-két napban.

2021. május 05. | Önkormányzat Bővebben

Algyőn kinyitottak a szabadidős és kulturális intézmények is.

2021. május 04. | Kultúra Bővebben

Egyre többen költöznek a délnyugati lakóövezetbe Algyőn, így égető problémává vált a csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése a Pipacs és a Gólya utcában.

2021. május 04. | Önkormányzat Bővebben

×