× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Zenei hírek

|
2014. május 24. | Kultúra
A Deszki XVI. Maros menti Fesztivált március 21-én rendezték meg. A Pro Musica Alapfokú Művészeti Iskolát Gyurcsik Andrea, Vágó Natália és Németh Éva, a három algyői zongorista növendék képviselte. Vágó Natália és Németh Éva 3. helyezést ért el. Gyurcsik Andrea dicséretben részesült.

A művészeti iskola április 15-én rendezte meg hagyományos kamara hangversenyét, Szegeden a Bálint Sándor Művelődési Házban. A koncerten az algyői növendékek is részt vettek.

Idén április 16-án rendezték meg a I. Kiskunfélegyházi Magyar Zeneszerzők Vokális és Hangszeres Műveire kiírt Országos Versenyt, ahol Gyurcsik Andrea és Vágó Angéla szépen szerepelt.

Felkészítő tanáruk: Dr. Zomboriné Gergely Klára
 

További hírek

Hazai pályán kapott ki az Algyő

2021. október 12. | Sport Bővebben

Az ATIVIZIG a vízszintszabályozó műtárgyakat ellenőrzi.

2021. október 06. | Gazdaság Bővebben

Algyő három ponttal távozott Mórahalomról, és szerzett értékes győzelmet: habár a hazaiak előtt felcsillant a pontszerzés reménye a fordulást követően, végül a szerencse is rákacsintott az Algyőre, és győzött.

2021. október 06. | Sport Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2022. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a 2021/2022. tanév második és a 2022/2023. tanév első félévére vonatkozóan.

2021. október 04. | Oktatás Bővebben

Szeptember elején két napos katasztrófavédelmi gyakorlat zajlott községünkben, amelyen több mint kétszáz szakember és önkéntesek is részt vett.

2021. szeptember 30. | Rendőrség Bővebben

×