× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Családi horgászverseny

|
2024. május 14. | Sport

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny. Családok nevezését várták. Minimum egy felnőtt és egy gyermek tudott csapatot alkotni. Rekord számú, 21 csapat jelentkezett.

8:15-kor sorsolással kezdődött a verseny, mely 12 óráig tartott.

Fő cél a horgászat megszerettetése, megismertetése, a gyerekek és szülők közös élményszerzése volt.

A megújult, új elemekkel gazdagodott horgásztavakba az üzemeltető Gyeviép Nkft. folyamatosan több mázsa pontyot és keszeget telepített. A gazdag halállománynak köszönhetően csodálatos 9,7 kg-os eredménnyel nyerték a versenyt. A legnagyobb hal 3,1kg-os ponty volt.

A rendezvény legnagyobb értéke azonban a közös családi program volt.

A szponzoroknak köszönhetően minden gyermek és család értékes ajándékot, egy orsót és érmet kapott. Az eredményhirdetés után közösen fogyasztották el az ebédet a résztvevők.

A rendezvényt algyői vállalkozások szponzorálták, a Kastélykert u. 27 szám alatt található Tiszai Horgászbolt, és a Téglás utca 85 szám alatti Vitaminudvar, valamint Sarok Krisztián.

Reméljük ezzel a versennyel megalapoztuk a későbbi, további horgászversenyek lehetőségét.


Kapcsolódó galéria: Családi horgászverseny (17 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

Felelősségteljes, valós alapokon nyugvó gazdálkodás eredményeként az öt éves ciklus végére a gazdasági szempontból országos és nemzetközi szinten is nehéz, több válságelemet tartalmazó körülmény ellenére az Önkormányzat vagyona növekedett.

2024. május 06. | Önkormányzat Bővebben

×