× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Finta János Emlékverseny

|
2024. május 16. | Sport

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

Az Algyői AT szakosztály vezetője, Mesterházy Zoltán elmondta, hogy 2016-ban ismerték meg a pinpongozó pincehelyieket, majd gyors ötlettől vezérelve meg is hívták őket Algyőre, barátságos versenyre. Az algyőiek is voltak már Pincehelyen, hiszen oda-vissza működik a meghívás. A Covid időszakában volt szünet és egy sajnálatos esemény. Az algyői AT szakosztály elveszítette egyik sporttársát, Finta Jánost. Ő sajnos a Coviddal történő küzdelemben alul maradt.

Az AT sporttagok úgy döntöttek, az emlékének ajánlják fel ezt az évről évre megrendezett barátságos versenyt.

Az Algyői A.T.SZ.K hetente 4 alkalommal tart edzéseket Algyőn a Kastélykert u. 63. tornateremben: kedd 15-17 óra, csütörtök 15-17 óra, péntek 17:30-19:30 vasárnap 15-17. Minden érdeklődőt, kezdőt, újrakezdőt szeretettel várunk!

Mesterházy Zoltán: +36 30 082 2446

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×