× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Nincs már veretlen a vármegyei I. osztályban, négy ponttal vezet az SZVSE

|
2023. október 17. | Sport

A labdarúgó Csongrád-Csanád vármegyei I. osztály 9. fordulójában az SZVSE megnyerte az Algyő elleni rangadót, ezzel elvette riválisa veretlenségét, és növelte előnyét a tabella élén.

Az első két helyezett rangadóján fél óra után került előnybe az SZVSE, amikor is Amariutei lövése után a blokkról lecsorgót Papp Ádám lőtte az algyői kapuba. Czirják védése után maradt az 1–0 a szünetre, majd a térfélcserét követően Pócs Tamás beadásából Patai egyenlített ki fejjel. Nem sokáig volt egyenlő, mert Kormányos lapos beadására érkezett ismét Papp Ádám, aki eldöntötte a rangadót. Ezzel először kapott ki az Algyő ebben a szezonban, és nincs már veretlen csapat a vármegyei I. osztályban. A Vasutasok zsinórban a nyocadik meccsüket nyrték meg, és négy pont előnnyel vezetik a bajnokságot.

SZVSE–M-Perfect Home-Algyő 2–1 (1-0)

Szeged, SZVSE-stadion, 100 néző. Vezette: Tihanyi Gábor – jól (Bartucz, Kócsó).
SZVSE: Czirják – Kormányos, Pócs D., Csamangó, Rádai G., Beretka (Fodor, 68.), Albert (Baji, 59.), Mezei, Lévai, Papp Á. (Mészáros, 94.), Amariutei (Ábrahám-Fúrús, 82.). Megbízott játékos-edző: Mészáros Zoltán.
Algyő: Heckó – Rádi, Vastag, Bozóki (Pócs T., a szünetben), Horváth A. (Kiss R., a szünetben), Pióker (Patai, a szünetben), Dudás, Deák, Bogdán, Csányi Á. (Kardos, 76.), Selyem (Kovács M., 57.). Edző: Fülöp Tibor.
Gólszerzők: Papp Á. (30., 66.), ill. Patai (50.).
Jók: mindenki, ill. Heckó, Vastag, Patai, Pócs T., Bogdán.

Mészáros Zoltán: – A csapatunk ma szuper volt, nagyszerűen reagáltunk a nehéz pillanatokra és sok helyzetet alakítottunk ki egy jó ellenféllel szemben. A hiányérzetem még mindig az, hogy nem tudjuk lehozni gól nélkül a mérkőzéseinket, de ami késik, nem múlik.

Fülöp Tibor: – Az első félidőben nem voltunk elég bátrak és élesek. A döntetlenért sokat tettünk és rászolgáltunk volna, de az SZVSE ennyivel rutinosabb volt ma.

forrás: algyosk.hu

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×