× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Bölcsődék napja

|
2024. április 22. | Önkormányzat

Ezen a napon megemlékeznek arról, hogy Magyarországon az első pesti bölcsőde 1852. április 21-én nyitotta meg kapuit. Algyőn az ünnepség arról is szólt, hogy egy éve adták át a Bóbita Bölcsőde új épületét.

Az intézmény vezetése évértékelőjében elmondta, hogy jelenleg 55 kisgyermek jár a bölcsődébe, valamint az épület, és az itt folyó szakmai munka regionális szinten is elismert.

Molnár Áron megköszönte, hogy fáradhatatlanul dolgoznak a legkisebbekért, biztosítva a családok számára a korosztályspecifikus ellátást és a támogatást. Kifejtette, hogy a bölcsődékre, a bölcsődei dolgozók munkájára nagy szükség van.

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×