× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Majorette Grand Prix Algyőn

|
2015. június 24. | Sport
2015. június 26-27-28 Algyőn, a Fehér Ignác általános iskola sportcsarnokában kerül megrendezésre a Majorette European Grand Prix nemzetközi versenye.

Rangos majorette versenynek ad otthont az algyői Fehér Ignác általános iskola csarnoka. A Majorette European Grand Prix nemzetközi verseny keretében mintegy 600 versenyző fog megküzdeni egymással. A három napos rendezvényen Szerb, Román, Ukrán, Szlovák, Cseh, Lengyel és Bulgár versenyzőkön kívül természetesen a hazai indulókat is megcsodálhatja a közönség.

A három napos rendezvény pénteken 10 órakor veszi kezdetét, és egész hétvégén színes és látványos programot ígér a kilátogatóknak!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár a rendezőség! A belépés díjtalan!
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×