× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Majorette Grand Prix Algyőn

|
2015. június 24. | Sport
2015. június 26-27-28 Algyőn, a Fehér Ignác általános iskola sportcsarnokában kerül megrendezésre a Majorette European Grand Prix nemzetközi versenye.

Rangos majorette versenynek ad otthont az algyői Fehér Ignác általános iskola csarnoka. A Majorette European Grand Prix nemzetközi verseny keretében mintegy 600 versenyző fog megküzdeni egymással. A három napos rendezvényen Szerb, Román, Ukrán, Szlovák, Cseh, Lengyel és Bulgár versenyzőkön kívül természetesen a hazai indulókat is megcsodálhatja a közönség.

A három napos rendezvény pénteken 10 órakor veszi kezdetét, és egész hétvégén színes és látványos programot ígér a kilátogatóknak!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár a rendezőség! A belépés díjtalan!
 

További hírek

Algyőnek számos olyan lakosa volt az idők folyamán, akik hírét vitték községünknek. Tehetségükkel, munkájukkal és odaadásukkal példát állítva mindenki elé. Egy elhivatott algyői fiatalember is erre az útra lépett, és hétről hétre méretteti majd meg magát a TV2 Dancing with the Stars – Mindenki táncol című műsorában...

2020. október 20. | Napjaink Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Algyő, Búvár u. 9. emelet 6. szám alatt megüresedő költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására.

2020. október 19. | Önkormányzat Bővebben

Régi edények és különböző használati tárgyak, de még a nyolcvanas évekből származó Grundig tévé is van abban – a hétvégén átadott – algyői Látványraktárban, aminek a tájházban találtak helyet.

2020. október 19. | Kultúra Bővebben

Egy török pipát is rejtett a kert Algyőn, még mindig egészben van, a tulipános minta is látszik rajta. Emellett Árpád-, bronz- és avarkori tárgyak maradványai is előkerültek a föld alól, tárlaton mutatják be ezeket.

2020. október 16. | Kultúra Bővebben

Mórahalom–Algyő 0–2 (0–0)

2020. október 14. | Sport Bővebben

×