× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Magabiztos győzelmet aratott az Algyő

|
2023. november 14. | Sport

A sereghajtó ellen javította az utóbbi hetek botlását az Algyő, így Fülöp Tibor csapata továbbra is harcban van a dobogós helyek egyikéért. 

M-Perfect Home Algyő–FK 1899 Szeged-SZEOL 5–1 (1-1)

Algyő, 100 néző. Vezette: Kis Máté – jól (Szabó R., Minda).
Algyő: Heckó – Rádi, Vastag (Bozóki, 51.), Kiss R., Horváth A., Kovács M. (Daróczi, 76.), Pióker (Patai, 61.), Deák (Buchholcz, 71.), Csányi Á., Bogdán (Semjényi, 83.), Selyem. Edző: Fülöp Tibor.
FK Szeged: Kovács Á. (Kőrösi, 79.) – Indre (Dézsi, 79.), Tóth G., Giba, Csuka, Hegyesi, Fóris (Benkő, 65.), Magyar, Heredea, Frankó (Tóth A., 65.), Miklós. Edző: Dóra János.
Gólszerzők: Selyem (7., 73.), Deák (58.), Patai (66.), Csányi Á. (68.), ill. Csuka (10.).
Jók: Kiss R., Csányi Á., Selyem, Bozóki ill. mindenki.

Fülöp Tibor: – Számunkra a három pont volt a legfontosabb, hogy visszajöjjön egy kicsit az önbizalmunk. Gratulálok a srácoknak, fontos győzelmet arattak!

Dóra János: – Nem toltuk be a buszt a kapunk elé, bátran játszottunk egy jó csapat ellenére. Annak ellenére mondom ezt, hogy kaptunk öt gólt. A játékvezető ellenőr remélem jegyzetelt, mert ezeket a hibákat csapatom nem bírta el.

 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×