× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Lovas díjugrató hírek

|
2015. július 24. | Sport
A Nemzeti Lovarda adott otthont a Nemzetek Díja és a Világkupa versenysorozat egyik állomásának. A megrendezésre került verseny (mely egyike a legnépszerűbb helyszíneknek az „Európa Divízió 2”-es ligában), a következő nemzetek (12) választották pontszerző helyként: Ausztria, Bulgária, Csehország, Dánia, Görögország, Norvégia, Oroszország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia és természetesen Magyarország. Újdonság a verseny kiírásában, hogy a korábbi 3 helyett idén 4 versenyszámban kaphatnak világranglista pontot a versenyzők.

Az Algyői Sportkör lovasa, Zajzon András is rajthoz állt a versenyen a 10 éves Conraddal.

A pénteki napon az Alpenspan Díjáért 125 cm-re kiírt Small Tourban Zajzon Andrásnak gyors és hibátlan lovaglással sikerült a 4. helyet megszereznie.

Szombaton már a Middle Tourban, a Horze Díjáért 140 cm-re kiírt versenyszámban indult, ahol szintén hibátlan lovaglással a 12. helyen végzett (78 indulóból).

A vasárnap délután az MTVA Díjára keresztelt 145 cm-re kiírt Middle Tour Döntője hibaidős elbírálással zajlott, ahol világranglista pontokért lehetett küzdeni. Conrad remek formában versenyzett, sajnos az utolsó akadályon (az egész hétvégén mindösszesen) egy verőhibát vétett, így 4 hibaponttal fejezték be a versenyt.

Videó a Döntőről: https://www.youtube.com/watch?v=5j5TGG4DuQU

Gratulálunk!

Még több kép, videó rólunk: http://www.facebook.com/AlgyoLovarda
 

További hírek

Algyőnek számos olyan lakosa volt az idők folyamán, akik hírét vitték községünknek. Tehetségükkel, munkájukkal és odaadásukkal példát állítva mindenki elé. Egy elhivatott algyői fiatalember is erre az útra lépett, és hétről hétre méretteti majd meg magát a TV2 Dancing with the Stars – Mindenki táncol című műsorában...

2020. október 20. | Napjaink Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Algyő, Búvár u. 9. emelet 6. szám alatt megüresedő költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására.

2020. október 19. | Önkormányzat Bővebben

Régi edények és különböző használati tárgyak, de még a nyolcvanas évekből származó Grundig tévé is van abban – a hétvégén átadott – algyői Látványraktárban, aminek a tájházban találtak helyet.

2020. október 19. | Kultúra Bővebben

Egy török pipát is rejtett a kert Algyőn, még mindig egészben van, a tulipános minta is látszik rajta. Emellett Árpád-, bronz- és avarkori tárgyak maradványai is előkerültek a föld alól, tárlaton mutatják be ezeket.

2020. október 16. | Kultúra Bővebben

Mórahalom–Algyő 0–2 (0–0)

2020. október 14. | Sport Bővebben

×