× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Lovas díjugrató hírek

|
2015. július 24. | Sport
A Nemzeti Lovarda adott otthont a Nemzetek Díja és a Világkupa versenysorozat egyik állomásának. A megrendezésre került verseny (mely egyike a legnépszerűbb helyszíneknek az „Európa Divízió 2”-es ligában), a következő nemzetek (12) választották pontszerző helyként: Ausztria, Bulgária, Csehország, Dánia, Görögország, Norvégia, Oroszország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia és természetesen Magyarország. Újdonság a verseny kiírásában, hogy a korábbi 3 helyett idén 4 versenyszámban kaphatnak világranglista pontot a versenyzők.

Az Algyői Sportkör lovasa, Zajzon András is rajthoz állt a versenyen a 10 éves Conraddal.

A pénteki napon az Alpenspan Díjáért 125 cm-re kiírt Small Tourban Zajzon Andrásnak gyors és hibátlan lovaglással sikerült a 4. helyet megszereznie.

Szombaton már a Middle Tourban, a Horze Díjáért 140 cm-re kiírt versenyszámban indult, ahol szintén hibátlan lovaglással a 12. helyen végzett (78 indulóból).

A vasárnap délután az MTVA Díjára keresztelt 145 cm-re kiírt Middle Tour Döntője hibaidős elbírálással zajlott, ahol világranglista pontokért lehetett küzdeni. Conrad remek formában versenyzett, sajnos az utolsó akadályon (az egész hétvégén mindösszesen) egy verőhibát vétett, így 4 hibaponttal fejezték be a versenyt.

Videó a Döntőről: https://www.youtube.com/watch?v=5j5TGG4DuQU

Gratulálunk!

Még több kép, videó rólunk: http://www.facebook.com/AlgyoLovarda
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×