× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Lovas díjugrató hírek

|
2015. július 24. | Sport
A Nemzeti Lovarda adott otthont a Nemzetek Díja és a Világkupa versenysorozat egyik állomásának. A megrendezésre került verseny (mely egyike a legnépszerűbb helyszíneknek az „Európa Divízió 2”-es ligában), a következő nemzetek (12) választották pontszerző helyként: Ausztria, Bulgária, Csehország, Dánia, Görögország, Norvégia, Oroszország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia és természetesen Magyarország. Újdonság a verseny kiírásában, hogy a korábbi 3 helyett idén 4 versenyszámban kaphatnak világranglista pontot a versenyzők.

Az Algyői Sportkör lovasa, Zajzon András is rajthoz állt a versenyen a 10 éves Conraddal.

A pénteki napon az Alpenspan Díjáért 125 cm-re kiírt Small Tourban Zajzon Andrásnak gyors és hibátlan lovaglással sikerült a 4. helyet megszereznie.

Szombaton már a Middle Tourban, a Horze Díjáért 140 cm-re kiírt versenyszámban indult, ahol szintén hibátlan lovaglással a 12. helyen végzett (78 indulóból).

A vasárnap délután az MTVA Díjára keresztelt 145 cm-re kiírt Middle Tour Döntője hibaidős elbírálással zajlott, ahol világranglista pontokért lehetett küzdeni. Conrad remek formában versenyzett, sajnos az utolsó akadályon (az egész hétvégén mindösszesen) egy verőhibát vétett, így 4 hibaponttal fejezték be a versenyt.

Videó a Döntőről: https://www.youtube.com/watch?v=5j5TGG4DuQU

Gratulálunk!

Még több kép, videó rólunk: http://www.facebook.com/AlgyoLovarda
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×