× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Bár zárva voltak, a vendégekért munkálkodtak

|
2023. november 20. | Sport

A korábbi évekhez hasonlóan idén is egy hétig zajlottak az algyői Borbála Fürdő karbantartási munkálatai. Október 16-a és október 20-a között számos javítást és szépítést végeztek el a fürdő munkatársai, hogy kellemes pihenést biztosító környezetben fogadják a vendégeket.

Az egyik leglátványosabb munkálat a kültéri termálvizes medence pergolájának javítása volt. A teljes faszerkezet kicserélték, illetve bővítették is a lexánnal fedett területet. A szintén kint található szaunaház és a külső terasz oszlopainak festése is megtörtént. A kinti szaunához tartozó merülő medence burkolata és lépcsője is megújult. Ami pedig még kellemesebbé teszi a kinti szaunában tartózkodást, az a halk zene és a fényterápia, amelyet mostantól pluszként élvezhetnek a pihenni vágyók.

Megtörtént a fürdő nyitása óta működő hőszigetelt termálvizes puffertartály cseréje, amelyre a mindennapos használat miatt már nagy szükség volt. A karbantartás ideje alatt az esőcsatornát is javították, vízszerelési munkálatokat végeztek, illetve villanyszerelési javítások is történtek. Ezek bár kisebb munkálatoknak számítanak, de nagyon fontosak abból a szempontból, hogy a vendégek minden igényének megfeleljenek, hiszen minden változtatás és javítás értük van.

Az elvégzett munkák és javítások nagy részét a fürdő dolgozói végezték el a bezárás alatt. Így október végétől ragyogó tisztasággal, kellemes környezettel és izgalmas programokkal várják a Borbála Fürdő vendégeit.

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

A csapadékvíz-elvezető rendszerek rekonstrukciójára már nagy szükség volt a nagyközségünkben. Az Aranyhíd utca, a Kócsag és a Tutaj utca kerül most reflektorfénybe.

2024. június 24. | Önkormányzat Bővebben

A Martonosi Szivárvány Óvoda meghívására, szakmaiságra épülő látogatást tettünk testvértelepülésünkön április 26-án.

2024. június 20. | Oktatás Bővebben

Közbeszerzést írnak ki a közvilágítás fejlesztésének második ütemére – erről is döntött májusi rendes ülésén a képviselő-testület, amelynek tagjai összesen húsz napirendi pontot tárgyaltak meg. Módosították a költségvetést is, és elhangzott, hogy egy trafót is kell vásárolniuk.

2024. június 19. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén.

2024. június 19. | Gazdaság Bővebben

Értesítjük a Tisztelt fogyasztóket, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2024. 06. 24-én és 06. 25-én (hétfőn és kedden) 22:00-tól 05:00 óráig Hálózatöblítési munkákat végez.

2024. június 18. | Gazdaság Bővebben

×