× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyő begyűjtötte a három pontot

|
2023. október 04. | Sport

Az Algyő begyűjtötte a három pontot, habár az első félidőben még nem hozott gólt a Bordány elleni találkozó. Ekkor csak kapufákig, és nagy helyzetekig jutott Fülöp Tibor csapata, a máspdik félidő közepén egy megcsúsztatott bedobást követően Selyem fejese jelentette a három pontot az algyőieknek.

M-Perfect Home-Algyő–DB Futball Bordány SK 1–0 (0-0)

Algyő, 100 néző. Vezette: Tihanyi Gábor – jól (Bartucz, Szabó R.).
Algyő: Szabó G. – Rádi, Vastag, Kovács M. (Semjényi, 78.), Pióker (Kardos, 65.), Dudás (Kiss R., 86.), Deák, Csányi A. (Buchholcz, 75.), Csányi Á., Bogdán, Selyem. Edző: Fülöp Tibor.
Bordány: Grund – Arany (Velez, 63.), Márki, Fodor (Sahin-Tóth, a szünetben), Baka (Heipl, 74.), Visnyei, Kis L., Krizs, Sárkány (Márton, 67.), Kovács P., Kovács D. Edző: Nagy Torma Ricsárd.
Gólszerzők: Selyem (68.).
Jók: Vastag, Csányi A., Dudás, Selyem, Kovács M., ill. Kovács D., Grund, Baka.

Fülöp Tibor: – Megérdemelten nyertünk, még ha pont a legkisebb helyzetünket is váltottuk gólra. Stabilak voltunk, dicséret illeti a srácokat!

Nagy Torma Ricsárd: – Tudtuk, hogy mire számíthatunk ma. Számunkra ennyi volt a mai mérkőzésben, tudjuk, hogy kiket kell legyőznünk. Az Algyő az egyik legesélyesebb csapat az aranyéremre, további sok sikert kívánok nekik, és gratulálok a csapatomnak!

forrás: Algyő SK facebook

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×