× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A negyedik helyen zárta az őszt az Algyő SK, amely erősítene télen

|
2021. január 07. | Sport

Huszonkét pontjával a negyedik helyen áll az Algyő SK a Csongrád-Csanád megyei I. osztály téli szünetében. Podonyi Norbert együtteséből ketten is sérülés miatt hiányoznak a folytatásban. 

Hét győzelem, egy döntetlen és három vereség az őszi mérlege az Algyő SK-nak: a csapat ősze nem volt teljes, hiszen két találkozóját sem tudta lejátszani, így 11 mérkőzést követően a ta­­­bella negyedik helyéről várhatja majd a folytatást.

– Elégedett lehetek az ősszel, mert bár voltak olyan találkozók, ahol pontokat hullajtottunk, de ez a mi, fiatal csapatunknál benne van. Nehéz hétről hétre ugyanazt a teljesítményt nyújtaniuk, de egyre inkább lehet rájuk számítani, ez a lényeg. Mindezzel együtt is kíváncsi lettem volna, hogy hogyan állunk akkor, ha azt a két elmaradt mérkőzést le tudjuk játszani – kezdte Podonyi Norbert, az Algyő SK edzője.

Az algyőiek január elején vágnak bele a munkába, majd január 20-án már az első edzőmérkőzést is lejátssza a csapat, hiszen kereken egy hónappal később már bajnoki mérkőzés vár a gárdára.

Addig is az algyői műfüves pályán számos felkészülési mérkőzést játszhat a gárda, amelynek a téli munkában is sokat segít ez a lehetőség.

Ami a keretet illeti, Kiss Ro­land sérülése miatt abbahagyja a játékot, Kovács Milán pedig várhatóan szintén hosszú időre kidőlt, miután az őszi utolsó fordulóban összeszedett sérülése komolynak tűnik. A tervek szerint minden posztra érkezik egy játékos az Algyőhöz, de elsősorban korábban a csapatban megfordult, vagy algyői kötődésű játékosokban gondolkoznak. Ugyanakkor a klub koncepciója a továbbiakban sem változik, hosszú távon minél több helyi fiatalt szeretnének beépíteni a felnőtt csapatba.

Az Algyő SK felkészülési programja:

  • Január 20., 18 óra: Algyő–Békéscsaba
  • Január 23., 11 óra: Algyő–Békéscsaba II.
  • Január 30., 11 óra: Algyő–Szabadszállás.
  • Február 3., 18 óra: Algyő–Makó.
  • Február 6., 11 óra: Algyő–Kecskemét U19.
  • Február 13., 11 óra: Algyő–Deszk.

forrás: www.delmagyar.hu (V.P.)

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×