× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új kutat kap a Borbála

|
2015. április 07. | Gazdaság
Biztosan többen látták, hogy az algyői Borbála Fürdő mögötti területen, a 47-es út mellett munkagépek dolgoznak. Ez azért történik, mert a termálvizes kútfúrást végeznek. Az előkészületek befejeződtek, a tényleges fúrás tervezetten 2015. március 4-én kezdődött.

A területre a legmodernebb berendezések kerülnek, a kivitelezô komoly szervezési, logisztikai tapasztalatokkal rendelkezik, de elképzelhető, hogy a fúrás idején így is akadhatnak olyan munkafolyamatok, melyek kissé zavarhatják az algyőiek életét, közlekedését.

Megértésüket, toleranciájukat, együttműködésüket kérjük!

A kivitelező ígéri, hogy minden problémát megpróbál megoldani, sőt megelőzni.

Ettől függetlenül, ha bármilyen negatív dolgot észlelnek, kérjük, tegyék meg a bejelentésüket a Borbála Fürdőben személyesen (6750 Algyő, Sport utca 9.), vagy a 06-62-517-520 telefonszámon, vagy a gyevitur@algyo.hu e-mail címen!
 

További hírek

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek a kézilabda Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonalában.

2021. április 07. | Sport Bővebben

Nem változott érdemben Algyő idei költségvetése: a hárommilliárdos büdzsé nagyjából megfelel az elmúlt évek gyakorlatának, csak a szerkezete változik. Az idén tovább kell csökkenteni a település működtetésének kiadásait, és a fejlesztéseket is rangsorolni kellett.

2021. április 05. | Önkormányzat Bővebben

×