× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új kutat kap a Borbála

|
2015. április 07. | Gazdaság
Biztosan többen látták, hogy az algyői Borbála Fürdő mögötti területen, a 47-es út mellett munkagépek dolgoznak. Ez azért történik, mert a termálvizes kútfúrást végeznek. Az előkészületek befejeződtek, a tényleges fúrás tervezetten 2015. március 4-én kezdődött.

A területre a legmodernebb berendezések kerülnek, a kivitelezô komoly szervezési, logisztikai tapasztalatokkal rendelkezik, de elképzelhető, hogy a fúrás idején így is akadhatnak olyan munkafolyamatok, melyek kissé zavarhatják az algyőiek életét, közlekedését.

Megértésüket, toleranciájukat, együttműködésüket kérjük!

A kivitelező ígéri, hogy minden problémát megpróbál megoldani, sőt megelőzni.

Ettől függetlenül, ha bármilyen negatív dolgot észlelnek, kérjük, tegyék meg a bejelentésüket a Borbála Fürdőben személyesen (6750 Algyő, Sport utca 9.), vagy a 06-62-517-520 telefonszámon, vagy a gyevitur@algyo.hu e-mail címen!
 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×