× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új autóbusz menetrend kialakítása

|
2021. február 16. | Gazdaság

Szeged és Hódmezővásárhely között várhatóan 2021. év negyedik negyedévében beindításra kerülő új Tram-Train integrált villamos- és nagyvasúti szolgáltatással összefüggésben megkezdtük a térségi autóbuszos menetrend felülvizsgálatát.

A Tram-Train járati kínálatával összehangolt és a vasúti szolgáltatást kiegészítő új autóbusz menetrend kialakítása várhatóan kis mértékben érinteni fogja az 5003-as számú Szeged-Algyő-Szeged helyközi autóbusz-vonal járatainak menetrendjét is, mivel a nagyközség lakosai részére indokolttá válik az Algyő, vasútállomáson megálló Tram-Train menetrendjéhez igazodó járati csatlakozások optimalizálása. A kialakításra kerülő menetrend tervezetekkel kapcsolatban természetesen a későbbiek során tájékoztatással leszünk az érintett önkormányzatok felé.

VOLÁNBUSZ Zrt. Forgalmi és Kereskedelmi Igazgatóság

 

További hírek

Május elsejétől az algyői Borbála fürdő is újra várja vendégeit, akik már a megújult beléptetőrendszeren keresztül jutnak be, ugyanis a járványhelyzet alatt lecserélték a karórás rendszert.

2021. május 07. | Sport Bővebben

Kitakarítják a fokokat és leeresztik a vizet a kubikgödrökből, amelyekben a szúnyogok szaporodni szoktak. Az invázió elleni védekezésben a katasztrófavédelem is segített. 

2021. május 05. | Önkormányzat Bővebben

Megkezdődött az Atka felé vezető út 47-es főút és a vasúti átjáró közötti szakaszának javítása, a kátyúzás és padka javítás idején forgalom terelésre, időszakos fennakadásokra lehet számítani az elkövetkező egy-két napban.

2021. május 05. | Önkormányzat Bővebben

Algyőn kinyitottak a szabadidős és kulturális intézmények is.

2021. május 04. | Kultúra Bővebben

Egyre többen költöznek a délnyugati lakóövezetbe Algyőn, így égető problémává vált a csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése a Pipacs és a Gólya utcában.

2021. május 04. | Önkormányzat Bővebben

×