× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új autóbusz menetrend kialakítása

|
2021. február 16. | Gazdaság

Szeged és Hódmezővásárhely között várhatóan 2021. év negyedik negyedévében beindításra kerülő új Tram-Train integrált villamos- és nagyvasúti szolgáltatással összefüggésben megkezdtük a térségi autóbuszos menetrend felülvizsgálatát.

A Tram-Train járati kínálatával összehangolt és a vasúti szolgáltatást kiegészítő új autóbusz menetrend kialakítása várhatóan kis mértékben érinteni fogja az 5003-as számú Szeged-Algyő-Szeged helyközi autóbusz-vonal járatainak menetrendjét is, mivel a nagyközség lakosai részére indokolttá válik az Algyő, vasútállomáson megálló Tram-Train menetrendjéhez igazodó járati csatlakozások optimalizálása. A kialakításra kerülő menetrend tervezetekkel kapcsolatban természetesen a későbbiek során tájékoztatással leszünk az érintett önkormányzatok felé.

VOLÁNBUSZ Zrt. Forgalmi és Kereskedelmi Igazgatóság

 

További hírek

Sajnos a járványügyi korlátozások miatt jelenleg látogatók nem korcsolyázhatnak az algyői jégpályán, azonban az egyesületek munkája nem állt meg. Pápai Miklóst, a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapatának szakosztály-igazgatóját az algyői edzésekről kérdeztük.

2021. február 26. | Sport Bővebben

Egyeztető megbeszélésre került sor Algyő Nagyközség Önkormányzata, Csongrád-Csanád Megye Önkormányzata, illetve az Aktív Ökoturisztikai Fejlesztési Központ képviselői között Algyő aktív turisztikai ajánlatairól, illetve fejlesztési terveiről. Kiemelt irány a Tiszához kapcsolódó kínálat, illetve tervek voltak.

2021. február 26. | Önkormányzat Bővebben

A  Volánbusz Zrt. 2021.03. hó-ban is biztosítja a kihelyezett bérletárusítást 2021. március 03-04.-én. Mindkettő napon 9-17 óráig, ebédidő : 12:00-12:30 ig (bejárat az orvosi rendelő felőli hátsó ajtó).

2021. február 26. | Gazdaság Bővebben

A férfiaknál a rutin legyőzte a fiatalokat, míg a nők hétről hétre fejlődnek.

2021. február 25. | Sport Bővebben

A Korm. rendelet szerint „a 2021. január 1-ig bejelentett vendéglátó üzletek esetén a 4. melléklet szerinti vendéglátó üzlettípust a kereskedő legkésőbb 2021. március 31-ig köteles bejelenteni a jegyzőnek.”

2021. február 24. | Önkormányzat Bővebben

×