× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Sokat hibáztak a férfiak, jelesre vizsgáztak a nők

|
2021. október 20. |

Sokat hibáztak, nem harcoltak

QSM-Algyő (9.) – Köröstarcsa (7.) 26–31 (12–14)

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 4. forduló. Algyő, Fehér Ignác Általános Iskola sportcsarnoka, 25 néző.
Vezette: Major, Szuromi.
QSM-Algyő: Széll – Czirják 2, Csamangó 5, Fekete 1, Magyar 4, Nagy, Vass 9. Csere: Hódi (kapus), Bernáth 2, Godó, Kosik, Mészáros, Míg 1, Morva 1, Pintér 1, Üveges. Megbízott edző: Prislinger Tibor.

Prislinger Tibor: – Az ellenfelünk a rutinjával és a fegyelmezett játékával tudta megnyerni a mérkőzést. Ennyi ziccert hibázni büntetlenül nem lehet, sajnos nem volt meg a kellő harciasság sem ahhoz, hogy a két pontot megszerezzük.

Jelesre vizsgáztak

Csepel (10.)–Levendula Hotel FKSE-Algyő (4.) 21–27 (11–13)

Női kézilabda, NB I./B, Keleti csoport, 5. forduló. Csepel, Laurencz László sportcsarnok, 60 néző.
Vezette: Maródi, Novák.
Levendula Hotel FKSE-Algyő: Gadányi – Miklós 2, Nikolayenko 6, Szepesi 3, Csáki 3, Németh 6, Simon, Rózsa 1. Csere: Dobó (kapus), Aracsi 1, Farkas 3, Zsilák, Gercsó 1, Balázs, Lovistyék, Vass 1. Edző: Farkas József.

Farkas József: – Nehéz mérkőzésre számítottam, tudtam, hogy nagyon küzdeni fog az ellenfelünk, és jó hangulat lesz a csarnokban. A héten több állóképességi munkát végeztünk, hogy bírjuk a hosszabb terhelést és frissebbek legyünk a következő mérkőzéseken. Nem is kezdtük jól. A védekezés stabilan helytállt, csapatként ismét jelesre vizsgáztunk. Több játékosom jól teljesített, akaratból és szívből ismét nem volt hiány, élveztem minden percét a mérkőzésnek. Jár a dicséret ellenfelünknek, ők is végig harcoltak, a 45. percben még döntetlen is állt az eredményjelzőn. A végjátékot jobban bírtuk, élesebbek voltunk. Büszke vagyok a csapatomra, megszereztük a harmadik győzelmünket. Ennyivel nem elégszünk meg, folytatni szeretnénk a jó sorozatunkat.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×