× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Sima győzelmet aratott az Algyő ellen a Mórahalom

|
2023. november 08. | Sport

Sima győzelmet aratott az Algyő ellen a Mórahalom, amely így egy pontra megközelítette riválisát a tabellán. Az algyőiek egy pontrúgásból még egyenlítettek, de a hazaiak lendületét ez sem törte meg, és végül magabiztos sikert arattak.

Vármegyei I. osztály, 12. forduló: Mórahalom–Algyő 4–1 (3–1)

Mórahalom, 150 néző. Vezette: Petyarity József – közepesen (Krepsz, Viskovics).
Mórahalom: Weszelovszky – Tajthy (Rádóczi Dáv., 74.), Vajda, Görbe, Csizmadia, Holcsik (Csehó, 76.), Pető, Mészáros, Ábrahám, Bokányi (Trója, 87.), Róka (Fodor, 82.). Edző: Papp Endre.
Algyő: Heckó – Rádi, Vastag, Horváth A. (Kovács M., 62.), Bogdán, Deák (Patai, a szünetben), Csányi A. (Pióker, a szünetben), Csányi Á. (Kardos, 74.), Pócs, Selyem, Semjényi (Podonyi, a szünetben). Edző: Fülöp Tibor.
Gólszerzők: Bokányi (5., 39.), Róka (45., 11-esből), Tajthy (66.), ill. Selyem (24.).
Jók: mindenki (Bokányi a mezőny legjobbja), ill. Heckó, Vastag.

Papp Endre: – A mai mérkőzésen taktikailag és játékban is maximálisat nyújtott a csapatom egy kiváló Algyő ellen. Büszke vagyok rájuk, mert minden nehézség ellenére végig kézben tartották a meccset, magabiztos győzelmet arattunk.

Fülöp Tibor: – Saját magunknak ássuk egyre mélyebbre a gödröt. Ez is az én csapatom, együtt kell kijönnünk ebből a helyzetből, jelenleg saját magunk a legnagyobb ellenfelünk. Gratulálok a Mórahalomnak, teljesen megérdemelten győzött!

forrás: www.algyosk.hu

 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×