× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Pályázat cukrászda helyiségére

|
2015. április 29. | Gazdaság
A Gyevitur Kft. (6750 Algyő, Téglás utca 151.) meghirdeti a Borbála Fürdő telephelyén (6750 Algyő, Sport utca 9.) lévő, berendezett, gyakorlatilag üzemkész, a fürdő belső tere és az utcafrontra is kiszolgáló cukrászda helyiségének bérbeadását.

Pályázati dokumentációk 2015. 04. 27-től (aznap 16 órától 19 óráig, más napokon 8 órától 19 óráig) átvehetők a fürdő pénztárában, 5 ezer Forintos díj megfizetése mellett (pályázás feltétele). A dokumentációk tartalmazzák a pályázati elvárásokat, szempontokat, alaprajzokat.

Megtekintésre előre egyeztetett időpontban van lehetőség a pályázati dokumentációt átvevők részére, az abban megadott elérhetőségeken.

A feltett kérdésekről és azok válaszairól minden pályázót elektronikus úton értesítünk a beadási határidőt megelőzően.

A pályázatok beadási határideje 2015.05.12, 12 óra.

A pályázatokat lezárt borítékban, azon belül kettő eredeti, aláírt példányban kérjük leadni a Borbála Fürdő pénztárában (a pályázatok aláírás mellett kerülnek átvételre). A lezárt borítékon kérjük feltüntetni: „Gyevitur Kft, cukrászda bérbeadás”.

Az borítékbontás, elbírálás időpontja 2015.05.14.

Eredményhirdetés 2015.05.15, elektronikus úton.

A Gyevitur Kft. fenntartja a pályázat sikertelenségének lehetőségét és az újra kiírás lehetőségét.

További információk a Borbála Fürdő elérhetőségein, illetve a +36 20 3839938-as telefonszámon.
 

További hírek

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek a kézilabda Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonalában.

2021. április 07. | Sport Bővebben

Nem változott érdemben Algyő idei költségvetése: a hárommilliárdos büdzsé nagyjából megfelel az elmúlt évek gyakorlatának, csak a szerkezete változik. Az idén tovább kell csökkenteni a település működtetésének kiadásait, és a fejlesztéseket is rangsorolni kellett.

2021. április 05. | Önkormányzat Bővebben

×