× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kutya, cica ivartalanítási akció

|
2022. március 25. | Gazdaság

Az Orpheus Állatvédő Egyesület által elnyert pályázati támogatással Algyő Nagyközség Önkormányzata kisállat ivartalanítási akciót szervez Algyőn 2022. április 4-től.

Az ivartalanítás támogatására, a pályázatnak megfelelően az ivartalanítás költségének 50%-át téríti meg az Orpheus Állatvédő Egyesület.

Az ivartalanítás a lakossági tulajdonban levő, oltással, chippel, regisztrációval rendelkező kutyák és oltással rendelkező cicák ivartalanítását teszi lehetővé.

Az önkormányzat által felkért, ivartalanítást végző állatorvos:
Dr. Pinnyei Szilárd, állatorvos, elérhetőség: +36 30 3364440

A pályázati forrás felhasználása a következők szerint történik:

  1. előzetes írásbeli regisztráció a kiadott formanyomtatványon (igényfelmérés)
  2. a jelentkezés elfogadása, a gazdi írásban történő kiértesítése az önkormányzat részéről
  3. a gazdi időpontot egyeztet az ivartalanítást végző megbízott állatorvossal
  4. ivartalanítás elvégzése után a tulajdonos kifizeti az ivartalanítás teljes költségét, és a kifizetésről számlát kér a támogatást biztosító, Orpheus Állatvédő Egyesület nevére (6720 Szeged, Arany J. u. 7. adószám: 18464654-1-06)
  5. a számlát az Orpheus Állatvédő Egyesület részére benyújtja az önkormányzat által megszervezett időpontban.
  6. a számla ellenében az ivartalanítás költségének 50%-át téríti meg az Orpheus Állatvédő Egyesület a gazdi részére.

Az önkormányzat a pályázati forrás erejéig, a felhívás mellékletében közzétett regisztrációs lapon várja a gazdik előzetes igénybejelentését.

További információ:
Ludányi Attila üzemeltetési referens, telefon: +36 20 5818158 ; e-mail: ludanyi.attila@algyo.hu

kapcsolódó anyagok:

 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×