× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Iskolai alapítványi bál

|
2013. február 09. | Oktatás

Az Algyői Általános Iskola Alapítványa és a Szülői Szervezete 2013. február 16-án 19 órai kezdettel idén is megrendezi a nagy hagyományokra visszatekintő Alapítványi bálját. A rendezvényünkre nagy izgalommal készülnek iskolánk diákjai, pedagógusai és a szülők is.

Az est védnöke Herczeg József polgármester úr.

Műsor 19 órától: nyolcadik osztályosok nyitótánca és zenés műsorszámok az iskola tanulói előadásában.

Zene: Sándor Csaba

Vacsora: az Algyői Halászcsárdából

  • „A” menü: Sertéscsülök Pékné módra, aszalt gyümölcsökkel töltött pulykamellfilé, párizsi sertésszelet, petrezselymes burgonya, vegyes zöldségköret, párolt rizs, vegyes saláta
  • „B” menü: Kacsamájjal töltött sertésszelet, harcsafilé rántva, kemencés csirkecomb, petrezselymes burgonya, vegyes zöldségköret, párolt rizs, vegyes saláta
  • „C” menü: Vegetáriánus menü igény szerint

Belépőjegyek: vacsorával: 4.500,-Ft, vacsora nélkül: 2.000,-Ft (támogatói)

Belépő- és vacsorajegyet az Egészségkuckóban vásárolhat (Gyevi Coop Áruház) 2013. február 11-14. között, 8:00-12:00 és 13:00-17:00-ig.

Ezúton szeretnénk kérni a szülők, a lakosság, a helyi vállalkozók és civil szervezetek segítségét is a nyereménytárgyak összegyűjtéséhez, hiszen a bevétel az iskola alapítványát gazdagítja, amelyet erdei iskolák hazai és külföldi útjainak támogatására, versenyek lebonyolítására és díjazására, kül- és beltéri játékok megvásárlására szeretnénk fordítani. A felajánlott tombola tárgyak leadhatók az iskolában munkaidőben: hétfőtől-péntekig 8-tól 16:30 óráig.

Felajánlásaikat előre is köszönjük!

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×