× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Idehaza kapott ki a focicsapat

|
2023. október 25. | Sport

Odahaza kapott ki az Algyő, amely nem igazán találta a rést és a ritmust a szervezetten védekező Ásotthalom ellenében. A vendégek a második félidőben Góra Márk kiváló szabadrúgásával viszont előnyhöz jutottak, és végül nagyon értékes három pontot szereztek – az Algyő pedig így visszacsúszott a negyedik helyre.

M-Perfect Home-Algyő–Ásotthalom 0–1 (0-0)

Algyő, 100 néző. Vezette: Bacsi Noel Levente – jól (Szabó G., Tóth I.).
Algyő: Heckó – Vastag, Kiss R., Kovács M. (Buchholcz, 62.), Pióker (Ilyés, 72.), Dudás (Semjényi, 78.), Bogdán, Csányi A. (Kardos, 62.), Csányi Á., Patai, Pócs. Edző: Fülöp Tibor.
Ásotthalom: Mityók – Horváth B., Kothencz, Malatinszki D., Góra (Kukli, 90.), Papdi (Víg, 62.), Dobák T., Király, Sándor, Hevesi, Malatinszki Á. (Trója, 84.). Edző: Hevesi Tibor.
Gólszerző: Góra (76.).
Jók: senki, ill. Góra (a mezőny legjobbja), Horváth B., Sándor.

Fülöp Tibor: – Gratulálok az Ásotthalomnak! Sajnálom, hogy nem tudtak felnőni a feladathoz azok, akik ma lehetőséget kaptak a hiányzóink helyett. A kapu előtt pontatlanok voltunk.

Hevesi Tibor: – Olyanok vagyunk, mint a magyar válogatott: papíron könnyebb ellenfeleket nem tudunk legyőzni, az erősek ellen viszont képesek vagyunk a győzelemre. Nem szép, de eredményes focit játszottunk, a hazaiaknak volt három nagy helyzete, de ezekkel nem éltek, így Góra Márk szabadrúgása eldöntötte a három pont sorsát.

forrás: www.algyosk.hu

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzata az önkormányzat tulajdonában lévő pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. május 03. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete minden 65 év feletti lakos részére 15.000 forint pénzbeli támogatást ad. Ezzel kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs.

2024. május 02. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata a megemelkedett szúnyogszámra való tekintettel szúnyoglárva-irtó tablettával segíti a lakosokat.

2024. május 02. | Gazdaság Bővebben

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

×