× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Idehaza kapott ki a focicsapat

|
2023. október 25. | Sport

Odahaza kapott ki az Algyő, amely nem igazán találta a rést és a ritmust a szervezetten védekező Ásotthalom ellenében. A vendégek a második félidőben Góra Márk kiváló szabadrúgásával viszont előnyhöz jutottak, és végül nagyon értékes három pontot szereztek – az Algyő pedig így visszacsúszott a negyedik helyre.

M-Perfect Home-Algyő–Ásotthalom 0–1 (0-0)

Algyő, 100 néző. Vezette: Bacsi Noel Levente – jól (Szabó G., Tóth I.).
Algyő: Heckó – Vastag, Kiss R., Kovács M. (Buchholcz, 62.), Pióker (Ilyés, 72.), Dudás (Semjényi, 78.), Bogdán, Csányi A. (Kardos, 62.), Csányi Á., Patai, Pócs. Edző: Fülöp Tibor.
Ásotthalom: Mityók – Horváth B., Kothencz, Malatinszki D., Góra (Kukli, 90.), Papdi (Víg, 62.), Dobák T., Király, Sándor, Hevesi, Malatinszki Á. (Trója, 84.). Edző: Hevesi Tibor.
Gólszerző: Góra (76.).
Jók: senki, ill. Góra (a mezőny legjobbja), Horváth B., Sándor.

Fülöp Tibor: – Gratulálok az Ásotthalomnak! Sajnálom, hogy nem tudtak felnőni a feladathoz azok, akik ma lehetőséget kaptak a hiányzóink helyett. A kapu előtt pontatlanok voltunk.

Hevesi Tibor: – Olyanok vagyunk, mint a magyar válogatott: papíron könnyebb ellenfeleket nem tudunk legyőzni, az erősek ellen viszont képesek vagyunk a győzelemre. Nem szép, de eredményes focit játszottunk, a hazaiaknak volt három nagy helyzete, de ezekkel nem éltek, így Góra Márk szabadrúgása eldöntötte a három pont sorsát.

forrás: www.algyosk.hu

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×