× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonala

|
2021. február 25. | Sport

A rutin legyőzte a fiatalokat

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 13. forduló: Kondoros (8.) – QSM Algyő (5.) 29-28 (16-15)

Kondoros, zárt kapuk mögött. Vezette: Dohány, Nagy L.

Pásztor István, a QSM Algyő vezetőedzője: – A múlt heti győzelem után, ismét a két pont megszerzése volt a célunk, de a rutin győzött a fiatalok ellen. Ezúttal nem sikerült megismételni a jó játékunkat. A hazai csapat végig lassította a játékot, védekezésüket nehezen tudtuk áttörni. A második félidőben sikerült előnyt szereznünk, de több helyzetünk kimaradt, így a végjátékra felzárkózott a Kondoros. Az utolsó támadásokat ők tudták gólra váltani. Fontos, hogy a következő mérkőzéseken végig koncentrálva kell játszanunk, hogy a győzelmet meg tudjuk szerezni.

Hétről hétre fejlődnek

Női kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 13. forduló: FKSE-Algyő (1.)–Csorvás (6.) 36-18 (18-6)

Domaszék, zárt kapuk mögött. Vezette: Ihász, Szántó.
FKSE-Algyő: Dobó – Zsilák 3, Nikolayenko 3, Ilyés 3, Szepesi 9, Csáki 2, Ladics 3. Csere: Törökné Aradi (kapus), Lovistyék 1, Balázs, Vass 2, Farkas 4, Vér, Gercsó 3, Aracsi 3, Rózsa. Vezetőedző: Farkas József.

Farkas József: – Nagyon örülök az újabb két pontnak, megint nagyot küzdöttünk, harcoltunk, hogy ilyen különbséget tudjunk kialakítani. Az első félidőben szinte tökéletesen védekeztünk, támadásban is csak apróbb hibákat vétettünk, így kialakítottunk egy nagy különbségű előnyt a félidőre. A második játékrészben kissé megnyugodtunk, ellenfelünk is feljavult, de tovább tudtuk növelni a különbséget a végéig. Hétről hétre fejlődünk, harcolunk tovább. Rendkívül alázatos a csapatom, mindenkinek a hőn áhított cél lebeg a szeme előtt, amiért egytől-egyig mindenki rengeteget dolgozik. Haladunk tovább a megkezdett úton!

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×