× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonala

|
2021. február 25. | Sport

A rutin legyőzte a fiatalokat

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 13. forduló: Kondoros (8.) – QSM Algyő (5.) 29-28 (16-15)

Kondoros, zárt kapuk mögött. Vezette: Dohány, Nagy L.

Pásztor István, a QSM Algyő vezetőedzője: – A múlt heti győzelem után, ismét a két pont megszerzése volt a célunk, de a rutin győzött a fiatalok ellen. Ezúttal nem sikerült megismételni a jó játékunkat. A hazai csapat végig lassította a játékot, védekezésüket nehezen tudtuk áttörni. A második félidőben sikerült előnyt szereznünk, de több helyzetünk kimaradt, így a végjátékra felzárkózott a Kondoros. Az utolsó támadásokat ők tudták gólra váltani. Fontos, hogy a következő mérkőzéseken végig koncentrálva kell játszanunk, hogy a győzelmet meg tudjuk szerezni.

Hétről hétre fejlődnek

Női kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 13. forduló: FKSE-Algyő (1.)–Csorvás (6.) 36-18 (18-6)

Domaszék, zárt kapuk mögött. Vezette: Ihász, Szántó.
FKSE-Algyő: Dobó – Zsilák 3, Nikolayenko 3, Ilyés 3, Szepesi 9, Csáki 2, Ladics 3. Csere: Törökné Aradi (kapus), Lovistyék 1, Balázs, Vass 2, Farkas 4, Vér, Gercsó 3, Aracsi 3, Rózsa. Vezetőedző: Farkas József.

Farkas József: – Nagyon örülök az újabb két pontnak, megint nagyot küzdöttünk, harcoltunk, hogy ilyen különbséget tudjunk kialakítani. Az első félidőben szinte tökéletesen védekeztünk, támadásban is csak apróbb hibákat vétettünk, így kialakítottunk egy nagy különbségű előnyt a félidőre. A második játékrészben kissé megnyugodtunk, ellenfelünk is feljavult, de tovább tudtuk növelni a különbséget a végéig. Hétről hétre fejlődünk, harcolunk tovább. Rendkívül alázatos a csapatom, mindenkinek a hőn áhított cél lebeg a szeme előtt, amiért egytől-egyig mindenki rengeteget dolgozik. Haladunk tovább a megkezdett úton!

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek a kézilabda Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonalában.

2021. április 07. | Sport Bővebben

Nem változott érdemben Algyő idei költségvetése: a hárommilliárdos büdzsé nagyjából megfelel az elmúlt évek gyakorlatának, csak a szerkezete változik. Az idén tovább kell csökkenteni a település működtetésének kiadásait, és a fejlesztéseket is rangsorolni kellett.

2021. április 05. | Önkormányzat Bővebben

×