× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonala

|
2021. február 25. | Sport

A rutin legyőzte a fiatalokat

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 13. forduló: Kondoros (8.) – QSM Algyő (5.) 29-28 (16-15)

Kondoros, zárt kapuk mögött. Vezette: Dohány, Nagy L.

Pásztor István, a QSM Algyő vezetőedzője: – A múlt heti győzelem után, ismét a két pont megszerzése volt a célunk, de a rutin győzött a fiatalok ellen. Ezúttal nem sikerült megismételni a jó játékunkat. A hazai csapat végig lassította a játékot, védekezésüket nehezen tudtuk áttörni. A második félidőben sikerült előnyt szereznünk, de több helyzetünk kimaradt, így a végjátékra felzárkózott a Kondoros. Az utolsó támadásokat ők tudták gólra váltani. Fontos, hogy a következő mérkőzéseken végig koncentrálva kell játszanunk, hogy a győzelmet meg tudjuk szerezni.

Hétről hétre fejlődnek

Női kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 13. forduló: FKSE-Algyő (1.)–Csorvás (6.) 36-18 (18-6)

Domaszék, zárt kapuk mögött. Vezette: Ihász, Szántó.
FKSE-Algyő: Dobó – Zsilák 3, Nikolayenko 3, Ilyés 3, Szepesi 9, Csáki 2, Ladics 3. Csere: Törökné Aradi (kapus), Lovistyék 1, Balázs, Vass 2, Farkas 4, Vér, Gercsó 3, Aracsi 3, Rózsa. Vezetőedző: Farkas József.

Farkas József: – Nagyon örülök az újabb két pontnak, megint nagyot küzdöttünk, harcoltunk, hogy ilyen különbséget tudjunk kialakítani. Az első félidőben szinte tökéletesen védekeztünk, támadásban is csak apróbb hibákat vétettünk, így kialakítottunk egy nagy különbségű előnyt a félidőre. A második játékrészben kissé megnyugodtunk, ellenfelünk is feljavult, de tovább tudtuk növelni a különbséget a végéig. Hétről hétre fejlődünk, harcolunk tovább. Rendkívül alázatos a csapatom, mindenkinek a hőn áhított cél lebeg a szeme előtt, amiért egytől-egyig mindenki rengeteget dolgozik. Haladunk tovább a megkezdett úton!

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×