× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonala

|
2021. február 25. | Sport

A rutin legyőzte a fiatalokat

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 13. forduló: Kondoros (8.) – QSM Algyő (5.) 29-28 (16-15)

Kondoros, zárt kapuk mögött. Vezette: Dohány, Nagy L.

Pásztor István, a QSM Algyő vezetőedzője: – A múlt heti győzelem után, ismét a két pont megszerzése volt a célunk, de a rutin győzött a fiatalok ellen. Ezúttal nem sikerült megismételni a jó játékunkat. A hazai csapat végig lassította a játékot, védekezésüket nehezen tudtuk áttörni. A második félidőben sikerült előnyt szereznünk, de több helyzetünk kimaradt, így a végjátékra felzárkózott a Kondoros. Az utolsó támadásokat ők tudták gólra váltani. Fontos, hogy a következő mérkőzéseken végig koncentrálva kell játszanunk, hogy a győzelmet meg tudjuk szerezni.

Hétről hétre fejlődnek

Női kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 13. forduló: FKSE-Algyő (1.)–Csorvás (6.) 36-18 (18-6)

Domaszék, zárt kapuk mögött. Vezette: Ihász, Szántó.
FKSE-Algyő: Dobó – Zsilák 3, Nikolayenko 3, Ilyés 3, Szepesi 9, Csáki 2, Ladics 3. Csere: Törökné Aradi (kapus), Lovistyék 1, Balázs, Vass 2, Farkas 4, Vér, Gercsó 3, Aracsi 3, Rózsa. Vezetőedző: Farkas József.

Farkas József: – Nagyon örülök az újabb két pontnak, megint nagyot küzdöttünk, harcoltunk, hogy ilyen különbséget tudjunk kialakítani. Az első félidőben szinte tökéletesen védekeztünk, támadásban is csak apróbb hibákat vétettünk, így kialakítottunk egy nagy különbségű előnyt a félidőre. A második játékrészben kissé megnyugodtunk, ellenfelünk is feljavult, de tovább tudtuk növelni a különbséget a végéig. Hétről hétre fejlődünk, harcolunk tovább. Rendkívül alázatos a csapatom, mindenkinek a hőn áhított cél lebeg a szeme előtt, amiért egytől-egyig mindenki rengeteget dolgozik. Haladunk tovább a megkezdett úton!

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Nagyon jó hangulatban zajlott az Algyői Könyvtár szervezésében megrendezésre került 2. "Kocsmakvíz" est a Szent Anna Teraszon. A nyertes csapatok a 'Csontdarálók' Nagy Sanyi kapitánnyal és a 'Tolni' csapat Boros Kriszta kapitánnyal. Szoros verseny volt az újonc 'Első helyezett' csapattal, akik a legjobb gyüttmönt csapat címet vihették haza.

2023. szeptember 29. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Parlando Énekegyüttes felvételt nyert a Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktárba. Az együttes 22 éve ápolja és törekszik megőrizni a magyar operett hagyományait. Fellépéseikkel sokakkal megszerettették ezt a műfajt. A kulturális örökség szakkategóriába sorolt Parlando munkájának méltó elismerése ez.

2023. szeptember 28. | Kultúra Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

×