× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot

|
2023. szeptember 26. | Sport

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

Balástya–M-Perfect Home Algyő 1–2 (1–1)

Balástya, 100 néző. Vezette: Gargya Balázs – jól (Burzon Márk, Halász József).

Balástya: Farkas D. – Szobácsi, Sári, Bitó M., Szádeczky (Muró, 61.), Faragó B., Bagi B. (Horváth Cs., 59.), Fekete Á. (Gera, 72.), Szántó D. (Szabó A., 85.), Márkus (Schneider, 83.), Vámos T. Megbízott játékos-edző: Szádeczky Zalán.

Algyő: Szabó G. – Rádi (Kardos, 87.), Vastag, Kiss R., Bozóki (Kovács M., a szünetben), Dudás, Deák D. (Pióker T., 72.), Csányi, Patai (Buchholcz B., 78.), Bogdán B., Selyem (Horváth Á., 93.). Edző: Fülöp Tibor.

Gólszerzők: Bagi B. (29.), ill. Patai (17.), Csányi Á. (76.).

Szádeczky Zalán: – Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert óriásit küzdöttünk egy kiváló ellenféllel szemben. Gratulálok az Algyőnek, mi pedig ebből a meccsből építkezünk.

Fülöp Tibor: – Saját magunknak tettük nehézzé a meccset. Az első félidőben rengeteg lehetőségünk volt, a kapufát is eltaláltuk, de a lényeg, hogy nyertünk. Mindenki dicséretet érdemel, erőtől duzzadó volt a játék, hittünk a sikerben, és az eredmény ellenére magabiztosan is értük el.

Jók: mindenki, ill. Vastag, Rádi, Csányi, Dudás, Bogdán B.

forrás: Algyő SK facebook oldal

 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×