× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot

|
2023. szeptember 26. | Sport

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

Balástya–M-Perfect Home Algyő 1–2 (1–1)

Balástya, 100 néző. Vezette: Gargya Balázs – jól (Burzon Márk, Halász József).

Balástya: Farkas D. – Szobácsi, Sári, Bitó M., Szádeczky (Muró, 61.), Faragó B., Bagi B. (Horváth Cs., 59.), Fekete Á. (Gera, 72.), Szántó D. (Szabó A., 85.), Márkus (Schneider, 83.), Vámos T. Megbízott játékos-edző: Szádeczky Zalán.

Algyő: Szabó G. – Rádi (Kardos, 87.), Vastag, Kiss R., Bozóki (Kovács M., a szünetben), Dudás, Deák D. (Pióker T., 72.), Csányi, Patai (Buchholcz B., 78.), Bogdán B., Selyem (Horváth Á., 93.). Edző: Fülöp Tibor.

Gólszerzők: Bagi B. (29.), ill. Patai (17.), Csányi Á. (76.).

Szádeczky Zalán: – Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert óriásit küzdöttünk egy kiváló ellenféllel szemben. Gratulálok az Algyőnek, mi pedig ebből a meccsből építkezünk.

Fülöp Tibor: – Saját magunknak tettük nehézzé a meccset. Az első félidőben rengeteg lehetőségünk volt, a kapufát is eltaláltuk, de a lényeg, hogy nyertünk. Mindenki dicséretet érdemel, erőtől duzzadó volt a játék, hittünk a sikerben, és az eredmény ellenére magabiztosan is értük el.

Jók: mindenki, ill. Vastag, Rádi, Csányi, Dudás, Bogdán B.

forrás: Algyő SK facebook oldal

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×