× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Adjon nevet a szállodának!

|
2014. június 27. | Gazdaság
Névadópályázatot hirdetnek az algyői Szabadidő Központ területén épülő szálló elnevezésére. Az algyői lakosság véleményét, ötleteit is várják. Két elgondolás alapján várják a kreatív és fantáziadús ötleteket: népi gyógyászat, gyógynövények. Az ötleteket, névadó javaslatokat és fantázianeveket e-mailben gyevitur@algyo.hu, valamint a Borbála Fürdő pénztárában személyesen leadva, írásos formában várják 2014. június 31-ig. Kérik, hogy az e-mailben tárgyként, illetve a személyesen leadott borítékokra legyenek szívesek feltüntetni, hogy „névadópályázat”, valamint kérik a pályázó nevének és elérhetőségének a megadását is. A legjobb beküldő díja – azon felül, hogy az algyői szállónak ő ad nevet –, hogy elsőként eltölthet egy hétvégét, másodmagával, teljes ellátással a szállóban, valamint 2 belépőt kap a Borbála Fürdő éjszakai fürdôőzésére.
 

További hírek

Algyőnek számos olyan lakosa volt az idők folyamán, akik hírét vitték községünknek. Tehetségükkel, munkájukkal és odaadásukkal példát állítva mindenki elé. Egy elhivatott algyői fiatalember is erre az útra lépett, és hétről hétre méretteti majd meg magát a TV2 Dancing with the Stars – Mindenki táncol című műsorában...

2020. október 20. | Napjaink Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Algyő, Búvár u. 9. emelet 6. szám alatt megüresedő költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására.

2020. október 19. | Önkormányzat Bővebben

Régi edények és különböző használati tárgyak, de még a nyolcvanas évekből származó Grundig tévé is van abban – a hétvégén átadott – algyői Látványraktárban, aminek a tájházban találtak helyet.

2020. október 19. | Kultúra Bővebben

Egy török pipát is rejtett a kert Algyőn, még mindig egészben van, a tulipános minta is látszik rajta. Emellett Árpád-, bronz- és avarkori tárgyak maradványai is előkerültek a föld alól, tárlaton mutatják be ezeket.

2020. október 16. | Kultúra Bővebben

Mórahalom–Algyő 0–2 (0–0)

2020. október 14. | Sport Bővebben

×