× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Adjon nevet a szállodának!

|
2014. június 27. | Gazdaság
Névadópályázatot hirdetnek az algyői Szabadidő Központ területén épülő szálló elnevezésére. Az algyői lakosság véleményét, ötleteit is várják. Két elgondolás alapján várják a kreatív és fantáziadús ötleteket: népi gyógyászat, gyógynövények. Az ötleteket, névadó javaslatokat és fantázianeveket e-mailben gyevitur@algyo.hu, valamint a Borbála Fürdő pénztárában személyesen leadva, írásos formában várják 2014. június 31-ig. Kérik, hogy az e-mailben tárgyként, illetve a személyesen leadott borítékokra legyenek szívesek feltüntetni, hogy „névadópályázat”, valamint kérik a pályázó nevének és elérhetőségének a megadását is. A legjobb beküldő díja – azon felül, hogy az algyői szállónak ő ad nevet –, hogy elsőként eltölthet egy hétvégét, másodmagával, teljes ellátással a szállóban, valamint 2 belépőt kap a Borbála Fürdő éjszakai fürdôőzésére.
 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×