× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Adjon nevet a szállodának!

|
2014. június 27. | Gazdaság
Névadópályázatot hirdetnek az algyői Szabadidő Központ területén épülő szálló elnevezésére. Az algyői lakosság véleményét, ötleteit is várják. Két elgondolás alapján várják a kreatív és fantáziadús ötleteket: népi gyógyászat, gyógynövények. Az ötleteket, névadó javaslatokat és fantázianeveket e-mailben gyevitur@algyo.hu, valamint a Borbála Fürdő pénztárában személyesen leadva, írásos formában várják 2014. június 31-ig. Kérik, hogy az e-mailben tárgyként, illetve a személyesen leadott borítékokra legyenek szívesek feltüntetni, hogy „névadópályázat”, valamint kérik a pályázó nevének és elérhetőségének a megadását is. A legjobb beküldő díja – azon felül, hogy az algyői szállónak ő ad nevet –, hogy elsőként eltölthet egy hétvégét, másodmagával, teljes ellátással a szállóban, valamint 2 belépőt kap a Borbála Fürdő éjszakai fürdôőzésére.
 

További hírek

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek a kézilabda Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonalában.

2021. április 07. | Sport Bővebben

Nem változott érdemben Algyő idei költségvetése: a hárommilliárdos büdzsé nagyjából megfelel az elmúlt évek gyakorlatának, csak a szerkezete változik. Az idén tovább kell csökkenteni a település működtetésének kiadásait, és a fejlesztéseket is rangsorolni kellett.

2021. április 05. | Önkormányzat Bővebben

×