× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Tánc, jókedv és Zsibongó – mi kellhet még egy jó estéhez?

|
2023. augusztus 11. | Kultúra

A már hagyományosnak mondható Folkudvart idén is az búcsú kísérőprogramjaként rendezték meg a Tájház udvarán. Célja, mint eddig is a népi hagyományok felelevenítése és közelebb hozása az emberekhez.

Az új helyen felállított nagyszínpadon a Zsibongó Néptáncegyüttes mellett a Délikert Kulturális Egyesülettől a Napsugár Táncegyüttes is vendégszerepelt. A Zsibongósok előadásában három tánccsokrot nézhetett meg a közönség. Délalföldi, szatmári, majd szilágysági táncokat jártak el. A Napsugár Táncegyüttes pedig kalotaszegi koreográfiákat mutatott be. A Zsibongó Néptáncegyüttes tagjai az előadás után a közönséget is megtáncoltatták. Szórakoztató felcsíki táncházukkal időseket és pici gyerekeket is mozgásra bírtak. A jó hangulat, a sok nevetés és a kiváló muzsika garantált volt, ráadásul jól el is fáradtak, akik bekapcsolódtak a táncházba.

A rendezvény alatt hideg italokat kínált a Szent Anna Terasz csapata, illetve akik megéheztek, ízletes bográcsgulyást vásárolhattak.

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×