× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Találkoztak a mozgáskorlátozottak egyesületei

|
2013. november 20. | Kultúra
Mint minden évben, ezúttal is nagyszabású megyei találkozót rendezett a Mozgáskorlátozottak Egyesülete. Algyői csoportunkból 30-an vettünk részt az üllési programon, ahol a közel 4 ezer fős tagságunkból ötszázan vettünk részt. A szervezők szuper programokkal vártak bennünket. A helyi Fonó néptáncegyüttes több korcsoportja bemutatta műsorát, nagy sikerrel. A mazsorett csoport előadása után a budapesti művésznő előadásában nosztalgia slágereket hallgattunk. Megnéztük a helyi tájházat, Fontos Sándor, a homokhátság festőjének kiállítását, Babarczi János kádármester művészi díszítésű hordóinak bemutatóját. Kellemes élményekkel értünk haza.

Október 23-án, a nagyközség civil szervezetei mellett mi is leróttuk kegyeletünket az 1956-os emlékmű előtt.

Nagy kihívás előtt áll csoportunk, hiszen november 30-án megyei egyesületünk titkári értekezletét kell megszerveznünk. Ennek támogatására ígéretet kaptunk polgármester úrtól, és a Faluház vezetőjétől. Csoportunk tagsága lelkesen készül a megmérettetésre.
 

További hírek

Hétfőn délután egy algyői családi ház padlásán égett háztartási hulladék és régi ágynemű a Kastélykert utcában – olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

2022. augusztus 16. | Rendőrség Bővebben

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk, az MVM Démász Áramhálózati Kft. a közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, az alábbi időszakokban és területeken. Ezen időszakokban a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

2022. augusztus 16. | Gazdaság Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának nevében Füzesy István alpolgármester köszöntötte Puskás Jánosné Erzsike nénit 90. születésnapja alkalmából.

2022. augusztus 16. | Napjaink Bővebben

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

×