× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Találkoztak a mozgáskorlátozottak egyesületei

|
2013. november 20. | Kultúra
Mint minden évben, ezúttal is nagyszabású megyei találkozót rendezett a Mozgáskorlátozottak Egyesülete. Algyői csoportunkból 30-an vettünk részt az üllési programon, ahol a közel 4 ezer fős tagságunkból ötszázan vettünk részt. A szervezők szuper programokkal vártak bennünket. A helyi Fonó néptáncegyüttes több korcsoportja bemutatta műsorát, nagy sikerrel. A mazsorett csoport előadása után a budapesti művésznő előadásában nosztalgia slágereket hallgattunk. Megnéztük a helyi tájházat, Fontos Sándor, a homokhátság festőjének kiállítását, Babarczi János kádármester művészi díszítésű hordóinak bemutatóját. Kellemes élményekkel értünk haza.

Október 23-án, a nagyközség civil szervezetei mellett mi is leróttuk kegyeletünket az 1956-os emlékmű előtt.

Nagy kihívás előtt áll csoportunk, hiszen november 30-án megyei egyesületünk titkári értekezletét kell megszerveznünk. Ennek támogatására ígéretet kaptunk polgármester úrtól, és a Faluház vezetőjétől. Csoportunk tagsága lelkesen készül a megmérettetésre.
 

További hírek

Vajda Attila olimpiai bajnok kenus is a település vendége volt augusztus elején, Algyőn szálltak meg ugyanis már ötödik alkalommal a kajak-kenu szerelmesei. Az ALTE és a civil szervezetek gyümölccsel, süteménnyel és programmal készültek fogadásukra.

2021. szeptember 20. | Sport Bővebben

Női kézilabda NB I./B, Keleti csoport, 1. forduló: Levendula Hotel FKSE-Algyő–Kispest 36–31 (20–17)

2021. szeptember 15. | Sport Bővebben

Már csak az Algyő áll pontveszteség nélkül a megyei I. osztályban. A negyedik fordulóban a Tiszasziget elveszítette a veretlenségét, a péntek esti szegedi rangadó pedig döntetlennel ért véget.

2021. szeptember 15. | Sport Bővebben

A végéhez ért a Levendula Hotel FKSE-Algyő NB I/B-s női kézilabdacsapatának felkészülése. Farkas József tanítványai a hétvégén bemutatkozhatnak az új osztályban, az előző kiírás bronzérmese lesz a vendég a Fehér Ignác Általános Iskola Sportcsarnokában.

2021. szeptember 10. | Sport Bővebben

Megvan az Algyő szezonbeli első győzelme. Az algyőiek korábban is lezárhatták volna a találkozót a játékot bátran felvállaló deszkiekkel szemben, végül egy öngóllal dőlt el végleg a három pont sorsa.

2021. szeptember 10. | Sport Bővebben

×