× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Tájékoztató a lomtalanítás változásáról

|
2022. január 13. | Gazdaság

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.
 
A tervezett házhoz menő lomtalanítás szabályai, igénybevételének feltételei:
 
A házhoz menő lomtalanítást csak a hulladékszállítási közszolgáltatási szerződéssel rendelkező ingatlanhasználók vehetik igénybe, térítésmentesen évente egy alkalommal, március 15. és november 15. közötti időszakban, az ingatlanhasználó bejelentése alapján, előre egyeztetett időpontban akként, hogy az egyeztetett időpontot a Közszolgáltatóval leegyezteti, azt a Közszolgáltató visszaigazolja, a lomtalanítást igénylő a lomtalanítás időpontjában a helyszínen tartózkodik, és aláírásával igazolja a lomhulladék elszállításának tényét.

A közszolgáltatásba bevont területen található társasházak, lakásszövetkezetek és többlakásos ingatlanok ingatlanhasználói részére a házhoz menő lomtalanítást a szolgáltató évente egy alkalommal biztosítja úgy, hogy annak időpontját az ingatlanhasználók közösen határozzák meg. A társasház, lakásszövetkezet, valamint többlakásos ingatlan képviseletére a házhoz menő lomtalanítás lebonyolítása során a közös képviselő jogosult, aki köteles a lomtalanítás feltételeinek teljesülése érdekében az ingatlanhasználó kötelezettségeinek teljesítésére.

kapcsolódó anyagok:

 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

BUÉK 2022

2021. december 31. | Önkormányzat Bővebben

×