× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Sikeresen zárultak a nyári ifjúsági programok

|
2021. szeptember 08. | Kultúra

A Reakció Ifjúsági Közösség (RiK) idén is megszervezte az immár IV. Fiatalok Éjszakáját és a III. Generációk Éjszakáját. A már megszokott és kedvelt rendezvényeken – a vírushelyzet miatti korlátozások ellenére is –  a résztvevők száma idén is felülmúlta az előzetes várakozásokat. A partiknak sikerült továbbra is megtartani azt a különlegességét, hogy a különböző generációk közötti szakadékok és különbségek ezeken az estéken eltűntek, mindenki felhőtlenül tudott szórakozni.

Az ifjúsági közösség hagyományteremtő jelleggel idén első alkalommal szervezte meg a Nyárzáró Jótékonysági Partit, amelyet a párhuzamosan futó fesztiválszezon ellenére óriási érdeklődés övezett. Az eseményre több környékbeli településről is kilátogattak, a résztvevők jó hangulatát élő zene biztosította a jól ismert mulatós zenészek, Mc Hawer és Tekknő jóvoltából, valamint az est további részében DJ Kovy játszotta a talpalávalót. A rendezvény belépőkből, valamint a kihelyezett adományládákból befolyt teljes összeget az ifjúsági közösség a szegedi műtétre váró gyermekek alapítványnak ajánlotta fel. A Reakció Ifjúsági Közösség valamennyi tagja háláját és köszönetét fejezi ki azoknak, akik a jótékonysági rendezvényt  és annak célját valamilyen formában támogatták.

A nyári rendezvényeink nem valósulhattak volna meg Algyő Nagyközség Önkormányzata, a NEA, a GyeviÉp NKft., a GyeviKult NKft., az Algyő SK, Oláh Endre - Eddy Design, Beke Tamás - SZEVIBER Kft., Mészáros György és családja – Vitamin udvar, Gál Róbert – Gál AutoSpa támogatása nélkül. 

Köszönjük!

Az ifjúsági közösség 2021-ben még számos hasznos programmal készül, többek között a továbbtanulásra készülő fiatalok számára. Hamarosan jelentkezünk!

Oláh Dániel, RiK elnök


Kapcsolódó galéria: IV. Fiatalok Éjszakája / III. Generációk Éjszakája (8 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×