× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Rajzszakkör az Alkotóházban

|
2015. március 12. | Kultúra
Az Alkotóházban   kéthetente  rajz foglalkozást tartunk. Vezetője Magyarné Varga Anna amatőr festő. A foglalkozásokon való részvételre minden korosztály számára van lehetőség. A különböző témájú tanfolyamokon megszerzett tapasztalataimat alkalmazva, saját tudásomat adom át az utókor számára. A foglalkozásunk keretében rajzolunk, festünk, krokit készítünk, a színkört tanulmányozzuk, kitérünk a képzőművészetre, valamint a jeles napokra és ünnepekre is.

Az utóbbi foglalkozás (2015. február 28.) témája a március 15-i ünnepkör volt. Ehhez kapcsolódóan születtek szép alkotások a jelenlévő alkotók részéről.

A következő foglalkozás időpontja: 2015. március 14. (szombat) 15 órától 17 óráig.

A foglalkozás ingyenes. Mindenkit szeretettel várunk!
 

További hírek

A csapadékvíz-elvezető rendszerek rekonstrukciójára már nagy szükség volt a nagyközségünkben. Az Aranyhíd utca, a Kócsag és a Tutaj utca kerül most reflektorfénybe.

2024. június 24. | Önkormányzat Bővebben

A Martonosi Szivárvány Óvoda meghívására, szakmaiságra épülő látogatást tettünk testvértelepülésünkön április 26-án.

2024. június 20. | Oktatás Bővebben

Közbeszerzést írnak ki a közvilágítás fejlesztésének második ütemére – erről is döntött májusi rendes ülésén a képviselő-testület, amelynek tagjai összesen húsz napirendi pontot tárgyaltak meg. Módosították a költségvetést is, és elhangzott, hogy egy trafót is kell vásárolniuk.

2024. június 19. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén.

2024. június 19. | Gazdaság Bővebben

Értesítjük a Tisztelt fogyasztóket, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2024. 06. 24-én és 06. 25-én (hétfőn és kedden) 22:00-tól 05:00 óráig Hálózatöblítési munkákat végez.

2024. június 18. | Gazdaság Bővebben

×