× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Rajzszakkör az Alkotóházban

|
2015. március 12. | Kultúra
Az Alkotóházban   kéthetente  rajz foglalkozást tartunk. Vezetője Magyarné Varga Anna amatőr festő. A foglalkozásokon való részvételre minden korosztály számára van lehetőség. A különböző témájú tanfolyamokon megszerzett tapasztalataimat alkalmazva, saját tudásomat adom át az utókor számára. A foglalkozásunk keretében rajzolunk, festünk, krokit készítünk, a színkört tanulmányozzuk, kitérünk a képzőművészetre, valamint a jeles napokra és ünnepekre is.

Az utóbbi foglalkozás (2015. február 28.) témája a március 15-i ünnepkör volt. Ehhez kapcsolódóan születtek szép alkotások a jelenlévő alkotók részéről.

A következő foglalkozás időpontja: 2015. március 14. (szombat) 15 órától 17 óráig.

A foglalkozás ingyenes. Mindenkit szeretettel várunk!
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×