× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Rajzszakkör az Alkotóházban

|
2015. március 12. | Kultúra
Az Alkotóházban   kéthetente  rajz foglalkozást tartunk. Vezetője Magyarné Varga Anna amatőr festő. A foglalkozásokon való részvételre minden korosztály számára van lehetőség. A különböző témájú tanfolyamokon megszerzett tapasztalataimat alkalmazva, saját tudásomat adom át az utókor számára. A foglalkozásunk keretében rajzolunk, festünk, krokit készítünk, a színkört tanulmányozzuk, kitérünk a képzőművészetre, valamint a jeles napokra és ünnepekre is.

Az utóbbi foglalkozás (2015. február 28.) témája a március 15-i ünnepkör volt. Ehhez kapcsolódóan születtek szép alkotások a jelenlévő alkotók részéről.

A következő foglalkozás időpontja: 2015. március 14. (szombat) 15 órától 17 óráig.

A foglalkozás ingyenes. Mindenkit szeretettel várunk!
 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×