× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Őszi évfordulós megemlékezések

|
2014. december 28. | Kultúra
2014 utolsó hónapjaiban és napjaiban országszerte ünnepi rendezvények sorozatával emlékeztünk és tisztelegtünk az I. világháború hőseire és áldozataira.

Az algyői MATASZ klub és a Lövészegyesület hagyományőrző katonái többször kaptak meghívást, felkérést, hogy közreműködjenek ezeken a kiemelt programokon.

Csongrádon a Tari László Múzeum kiállítás megnyitóját színesítették jelenlétükkel.

Október 31-én, az Algyői Faluházban nyílt kiállítás „Emlékezzünk a Nagy Háborúra! – A költő és a doberdói fa” címmel, melyet részvételükkel tették még ünnepélyesebbé.

November 28-án a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központban a „100 év 100 mécses” című fotókiállításon és emlékesten vettek részt, közreműködtek az ünnepi műsorban az algyőiek

Köszönet a Hagyományőrző szakasz tagjainak – Kószó Ádám, Pap Roland, Vidács Ádám – és a MATASZ algyői vezetőségének, hogy felvállalták ezen nemes feladatokat és méltó módon helytálltak.
 

További hírek

A Szegedi Vízmű tájékoztatása szerint a Bartók Béla utca elején egy ivóvíz bekötővezeték hibájának javítása miatt időszakos vízhiány tapasztalható a környéken. Várhatóan kora délután visszaáll a szolgáltatás.

2022. május 25. | Gazdaság Bővebben

A Szegedi Vízmű Zrt. munkatársai vízmérő leolvasást tartanak Algyő egész területén a 2022. május 22. és 25. közötti időszakban.

2022. május 23. | Gazdaság Bővebben

A FER Tűzoltóság Kft. algyői létesítményi tűzoltósága 2022. május 24-25-26. napján 9:00 órától tűzoltási gyakorlatot tart, a MOL Nyrt. DS Logisztika – ATM, Algyő telephelyén.

2022. május 17. | Rendőrség Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2022. május 20-án (pénteken) a napnyugta utáni időszakban

2022. május 17. | Gazdaság Bővebben

Szegeden a múzeumtól indult reggel a toborzó futás mai etapja, amely 10 órakor ért Algyőre. A falu táblájánál helyi futók is csatlakoztak az éppen távot teljesítő katonához.

2022. május 16. | Rendőrség Bővebben

×