× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Őszi évfordulós megemlékezések

|
2014. december 28. | Kultúra
2014 utolsó hónapjaiban és napjaiban országszerte ünnepi rendezvények sorozatával emlékeztünk és tisztelegtünk az I. világháború hőseire és áldozataira.

Az algyői MATASZ klub és a Lövészegyesület hagyományőrző katonái többször kaptak meghívást, felkérést, hogy közreműködjenek ezeken a kiemelt programokon.

Csongrádon a Tari László Múzeum kiállítás megnyitóját színesítették jelenlétükkel.

Október 31-én, az Algyői Faluházban nyílt kiállítás „Emlékezzünk a Nagy Háborúra! – A költő és a doberdói fa” címmel, melyet részvételükkel tették még ünnepélyesebbé.

November 28-án a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központban a „100 év 100 mécses” című fotókiállításon és emlékesten vettek részt, közreműködtek az ünnepi műsorban az algyőiek

Köszönet a Hagyományőrző szakasz tagjainak – Kószó Ádám, Pap Roland, Vidács Ádám – és a MATASZ algyői vezetőségének, hogy felvállalták ezen nemes feladatokat és méltó módon helytálltak.
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×