× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Online szavalóverseny

|
2023. március 08. | Kultúra

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre online szavalóversenyt hirdet Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából 6-14 évesek, 14-18 évesek és 18 év felettiek részére.

Jelentkezni az űrlap kitöltésével és visszaküldésével ( gyeviart@gmail.com ) lehet 2023. március 31-ig, mely elérhető a Gyevi Art Kulturális Egyesület honlapján: www.gyeviart.hu, a facebook oldalán és az algyői könyvtárban.

Szabadon választott verssel lehet nevezni.

Az online szavalóversenyen való részvételhez egy max. 3 perces videót kell elküldeni legkésőbb 2023- március 31-ig a gyeviart@gmail.com e-mail címre. A videón hangozzék el a versmondó neve, a vers címe és a teljes szöveg.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a versmondást fogják értékelni, nem a videó minőségét. Mobiltelefonnal történő rögzítéskor kérjük a készüléket fekvő helyzetbe fordítani!

Az értékelést 3 tagú zsűri végzi: minden kategória 1-3 helyezettje ajándékutalványban részesül.

Eredményhirdetés ünnepi gálaműsor keretében lesz 2023. április 11-én 17 órakor, az Algyői Könyvtárban.

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×