× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Online szavalóverseny

|
2023. március 08. | Kultúra

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre online szavalóversenyt hirdet Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából 6-14 évesek, 14-18 évesek és 18 év felettiek részére.

Jelentkezni az űrlap kitöltésével és visszaküldésével ( gyeviart@gmail.com ) lehet 2023. március 31-ig, mely elérhető a Gyevi Art Kulturális Egyesület honlapján: www.gyeviart.hu, a facebook oldalán és az algyői könyvtárban.

Szabadon választott verssel lehet nevezni.

Az online szavalóversenyen való részvételhez egy max. 3 perces videót kell elküldeni legkésőbb 2023- március 31-ig a gyeviart@gmail.com e-mail címre. A videón hangozzék el a versmondó neve, a vers címe és a teljes szöveg.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a versmondást fogják értékelni, nem a videó minőségét. Mobiltelefonnal történő rögzítéskor kérjük a készüléket fekvő helyzetbe fordítani!

Az értékelést 3 tagú zsűri végzi: minden kategória 1-3 helyezettje ajándékutalványban részesül.

Eredményhirdetés ünnepi gálaműsor keretében lesz 2023. április 11-én 17 órakor, az Algyői Könyvtárban.

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×