× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Online szavalóverseny

|
2023. március 08. | Kultúra

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre online szavalóversenyt hirdet Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából 6-14 évesek, 14-18 évesek és 18 év felettiek részére.

Jelentkezni az űrlap kitöltésével és visszaküldésével ( gyeviart@gmail.com ) lehet 2023. március 31-ig, mely elérhető a Gyevi Art Kulturális Egyesület honlapján: www.gyeviart.hu, a facebook oldalán és az algyői könyvtárban.

Szabadon választott verssel lehet nevezni.

Az online szavalóversenyen való részvételhez egy max. 3 perces videót kell elküldeni legkésőbb 2023- március 31-ig a gyeviart@gmail.com e-mail címre. A videón hangozzék el a versmondó neve, a vers címe és a teljes szöveg.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a versmondást fogják értékelni, nem a videó minőségét. Mobiltelefonnal történő rögzítéskor kérjük a készüléket fekvő helyzetbe fordítani!

Az értékelést 3 tagú zsűri végzi: minden kategória 1-3 helyezettje ajándékutalványban részesül.

Eredményhirdetés ünnepi gálaműsor keretében lesz 2023. április 11-én 17 órakor, az Algyői Könyvtárban.

 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×