× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Metamorf Színház előadása a Faluházban

|
2015. január 27. | Kultúra
A Metamorf Színház előadását láthatják az érdeklődők 2015. január 30-án, pénteken 19 órától az Algyői Faluházban.

Rejtő Jenő: Tévedésből jelentik műve igazi tévedések és félreértések vígjátéka. A Tévedésből jelentik című előadás Rejtő Jenő négy egyfelvonásosának összegyúrt változata, amely teljes frontos támadást intéz a színészek és nézők rekeszizmai ellen egyaránt. Felhőtlen szórakozást, vidámságot, ugyanakkor a társadalomnak görbe tükröt mutató előadást játsszák: Balkay László, Som Tamás, Reményi B. Csaba, Pollák Orsolya, Nehéz-Tóth Rebeka, Kis Nikol
 

További hírek

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

A közlekedési szokások és igények megismerése érdekében Algyő vonatkozásában elkészült egy mobilitási kérdőív, amely két irányt érint, egyrészt a lakosságit (Algyő belterület), illetve a munkahelyit (MOL ipartelep, Jura Ipari Park).

2023. december 02. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Nőegylet idén is csodaszép adventi koszorút készített a községnek.

2023. december 02. | Napjaink Bővebben

Budapesten, a Szent Gellért Csarnokban rendezték meg a 2. Zen Power Taekwon-do Kids Hatpróba nevű versenyt, ahol az utánpótláskorú harcművészek mérethették meg magukat küzdelem, formagyakorlat, erőmérő, elmélet, gyorsaság és speciáltechnika állomásokon.

2023. december 01. | Sport Bővebben

×