× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Lomtalanítás

|
2013. május 22. | Napjaink

A Csongrád Megyei Településtisztasági Kft. értesíti Algyő lakosságát, hogy 2013. május 25-én, szombaton lomtalanítást végez a község belterületén.

A lomtalanítás zavartalan lebonyolítása érdekében kérjük, hogy az elszállításra szánt lomot, az adott ürítési napon legkésőbb reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlanok elé úgy, hogy az a közlekedést ne akadályozza.

A gyűjtés szelektív ódon történik, ezért lehetőség szerint kérjük a papír, a műanyag, a fém, illetve a vegyes lom hulladékot elkülönítve előkészíteni.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a lomtalanítás kizárólag a lomok elszállítására szolgál, (pl. nagyobb méretű berendezési tárgy, bútor, ágybetét, háztartási berendezés ésd készülék, rongy, edény, eszköz, ablaküveg, stb.). A később kihelyezett hulladékok, valamint az építési törmelékek, komposztálható hulladékok, állati trágyák, veszélyesnek minősülő hulladékok (pl. akkumulátorok, vegyszerek) elszállítása nem áll módunkban.

Lomtalanítással kapcsolatos információ a (06-62) 425-231-es telefonszámon kérhető, illetve Budai Zoltán 06 30/563.1511-es telefonszámon

 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×