× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kecskeméten járt az Algyői Foltvarrók Köre

|
2014. június 19. | Kultúra
Idén is ellátogattunk Kecskemétre a Kecskeméti Regionális Foltvarró Kiállítás, Találkozó és Vásárra. A kiállításon megnéztük a szebbnél szebb alkotásokat, melyek között Izbékiné Cseuz Gabriella, A Tiszánál című textil képe is szerepelt. A találkozó alkalmával sok régi ismerőssel találkoztunk, újabb technikákkal ismerkedtünk meg. A vásáron pedig a legújabb méteráru készletet, foltvarró eszközöket vásárolhattuk meg pénztárcánkhoz mérten, a vásári szerzeményeket büszkén mutattuk meg társainknak.

A kecskeméti kirándulás után a foltvarró foglalkozásokon nagy izgalommal készülünk az V. Algyői Foltvarró Kiállításunkra, melyet június 7-én szombaton nyitjuk meg. Sok meglepetéssel várjuk a látogatókat. A kiállítás június 20-ig tekinthető meg.
 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×