× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kecskeméten járt az Algyői Foltvarrók Köre

|
2014. június 19. | Kultúra
Idén is ellátogattunk Kecskemétre a Kecskeméti Regionális Foltvarró Kiállítás, Találkozó és Vásárra. A kiállításon megnéztük a szebbnél szebb alkotásokat, melyek között Izbékiné Cseuz Gabriella, A Tiszánál című textil képe is szerepelt. A találkozó alkalmával sok régi ismerőssel találkoztunk, újabb technikákkal ismerkedtünk meg. A vásáron pedig a legújabb méteráru készletet, foltvarró eszközöket vásárolhattuk meg pénztárcánkhoz mérten, a vásári szerzeményeket büszkén mutattuk meg társainknak.

A kecskeméti kirándulás után a foltvarró foglalkozásokon nagy izgalommal készülünk az V. Algyői Foltvarró Kiállításunkra, melyet június 7-én szombaton nyitjuk meg. Sok meglepetéssel várjuk a látogatókat. A kiállítás június 20-ig tekinthető meg.
 

További hírek

Hazai pályán kapott ki az Algyő

2021. október 12. | Sport Bővebben

Az ATIVIZIG a vízszintszabályozó műtárgyakat ellenőrzi.

2021. október 06. | Gazdaság Bővebben

Algyő három ponttal távozott Mórahalomról, és szerzett értékes győzelmet: habár a hazaiak előtt felcsillant a pontszerzés reménye a fordulást követően, végül a szerencse is rákacsintott az Algyőre, és győzött.

2021. október 06. | Sport Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2022. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a 2021/2022. tanév második és a 2022/2023. tanév első félévére vonatkozóan.

2021. október 04. | Oktatás Bővebben

Szeptember elején két napos katasztrófavédelmi gyakorlat zajlott községünkben, amelyen több mint kétszáz szakember és önkéntesek is részt vett.

2021. szeptember 30. | Rendőrség Bővebben

×