× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Jótékonysági ifjúsági est a Faluházban

|
2013. december 10. | Kultúra
December 13-án este 8 órától a Wemsical Ifjúsági és Kulturális Egyesület, valamint a Fiatalok Egy Élhetőbb Környezetért Közhasznú Egyesület közös jótékonysági ifjúsági estet szervez.

A két ifjúsági szervezet egy különleges, ünnepi programmal készül: Az este folyamán 9 órától fellép Smile of Hell, aki zeneileg a hip-hop műfajban mozog, ismerhetjük az IFS és a Yellow Sunset FCF formációkból is. A Főnix Project vezető személyisége. Árvák, félárvák felkarolásával, támogatásával foglalkozik ez a kezdeményezés. Hozzá csatlakoznak az X Faktor Bandaháborújából és a Megasztárból ismert előadók, FMAN és Nagy Reni (Lipstake) egy közös beatbox és acapella produkcióval.

A belépő jótékonysági rendezvény révén játék, ruha, tartós élelmiszer, könyv.

Az összegyűjtött tárgyakat, élelmiszereket nehéz körülmények között élő gyermekek/ gyerekes családok részére ajánljuk fel az Egyesített Szociális Intézmény segítségével! További szervezetektől, magánszemélyektől is fogadunk felajánlásokat, amelyeket a helyszínen gyűjtünk!

Ezúton kívánunk Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Info: a rendezvény facebook oldala
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×