× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Irány az Operettszínház!

|
2014. február 28. | Kultúra
2014. március 15-én ünnepi operett gálával kedveskedik közönségének a Budapesti Operettszínház. Ebből az alkalomból az Algyői Könyvtár csoportos színházlátogatást szervez.

Az előadás címe: Éljen a magyar! – Ünnepi Operett Gála. Helye, ideje: Budapesti Operettszínház – Nagyszínpad, Budapest; 2014. március 15. (szombat) 19:00 órától.

A jegy ára: 2000–3300 forint, az ülőhely függvényében. Mindenki ott, a színház pénztárában fizet személyesen. Fizetési módok: készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya, Művelődési csekk, Cadhoc+ utalvány, Program Ticket utalvány, Sodexo Kultúra Pass utalvány, érvényes üdülési csekk.

Útiköltség: oda-vissza: 2600 Ft/fő. Indulás: március 15-én 16 órakor a Könyvtár elől. Jelentkezési határidô: február 28. (péntek).

Érdeklődni: Szabó Noéminél lehet az Algyői Könyvtárban, telefonszám: 517-170. További információk: www.algyokultura.hu.
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×